yasmin_bantalhoteldag - @yasmin_bantalhoteldag's profile photo/

yasmin_bantalhoteldag

@yasmin_bantalhoteldag

Photos & videos by @yasmin_bantalhoteldag


  • Bila #bantalhoteldag beraksi di kaca tv... Berdesup-desup order masuk. Alhamdulillah bersyukur menjadi salah seorang Reseller DAG. Jom join kak meen berbizness bantal hotel (hot item) ⏬⏬⏬ BUSINESSPARTNER Dropship www.wasap.my/60179897445 #bantalhoteldag #usahawandag #sayausahawanDAG

    0
  • BONUS BERSALIN RM500 Wowww...join Reseller DAG dapat bonus RM500... Macam2 lagi yg HQ buat.. Adakah mommy2 kat lua sana antara yg bertuah?? Jom join kak meen www.wasap.my/60179897445

    2
  • DS ORDER LAGI...!!! Hujan turun ngan lebatnyer... Maka kak meen nak blanja u ols ngn gambar ni...DS @dropship baru kak meen.. Baru tanya2 masuk order 3 biji bantal hotel gebu ni...awal2 tu tanya2 cmner nak promote, x pandai la apa la...bla..bla...bla...kak meen cakap satu je, 1st step try promote kat orang2 terdekat, family + kawan + opismate... Alhamdulillah berjaya...yeayyy Insyallah tambah order lagi, betul x irma? "Ingat DAG, ingat bantal hotel" #usahawandag #bantalhotel dag #bantalhotel #sayausahawanDAG

    2
  • Sponsored ads

  • MEMORY FOAM bantal terbaru keluaran DAG. Specnya sama dengan yang dibuat khas untuk hotel di Australia. Harga RM199 sahaja. Apa kelebihan bantal memory foam??? Nnt kak meen bagitau yer ✌ #usahawandag #bantalhotel dag #bantalhotel #sayausahawanDAG

    3
  • BEFORE & AFTER... Ini la rupanyer stor kat umah tu pabila ketandusan stok bantal hotel gebu...dipenuhi plastik & "superbike" anak2 je...kikiki... Stok masih ada yang "terleft" di kereta tau...penat smlm x larat nak angkut sume... Jom kak meen start panas enjin dah ni...awak yg nak tukar bantal baru, jgn lupa cari kak meen tau...✌ "Ingat DAG, ingat bantal hotel" #bantalhoteldag #vellfiredag

    2
  • STOK IN DA HOUSE YOOO ✌✌..!!! Inilah yang terjadi hari ini...seharian mengambil stok...penuh 1 kete, sib baek ada space ckit untuk bos kecik .. Tau apa bos kecik buat masa nak ambik gambar tadi??gni katanyer "Ya Allah, habiskan la bantal umi jual, bagi umi & zara kaya"... Allahuuu anak, aamiin3x...moga impian & doa zara termakbul... Apa tunggu lagi u ols...stok panas2 dah masuk umah kak meen ni...jom reramai piyem tukar bantal lama, pada bantal hotel gebu #bantalhoteldag ... Selamat malam dunia...esok sambung ceritera hari ini yer... " Ingat DAG, ingat bantal hotel" #bantalhoteldag #vellfiredag #galadinnerdag

    0
  • Selamat tengahari...kak meen tengah mencari ni...mana lagi kawan2 kak meen yg dok ushar2 fb kak meen pasal #bantalhoteldag selama ni... Come to me sayang2... Pilihan kat tangan awak, nak jadi #bizpartner boleh, nak jadi #dropship boleh, nak join #kutubantalhotel pun boleh... Kak meen nak awak piyem je 0179897445... Nak yg betul2 seyes #bantalhoteldag #vellfiredag #bizpartner wanted #dropship wanted #kutubantalhotelDAG

    0
  • Sponsored ads

  • MASIH BERSISA... Alhamdulillah rezeki jumaat... Boss blanja arini...kenyang...sambung tea time plak...jimat duit lunch arini Tq boss #lunchfree #bossblanja #dominos

    0
  • DAG MASUK TV U OLSS!!! Jangan lupa esok yer...jmp big boss kak meen & ML nyza sok kat TV Al-hijrah yer...kol 9.30 pagi...jangan lupa tonton ramai2 yer...staytune *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag #masuktvplak

    0
  • SERONOK MAIN KUTU...!!! Selamat petang semua.. Kak meen blk awal arini, matahari cerah memancar lagi tau...guna sebaiknyer masa yg ada, bukan selalu camni..kikiki Okehhh...nk blanja ckit hepi face ngn #bantalhoteldag ni... Semua join group kutu tau...alaaa byr bulan2 tu...harga siap POSTAGE lagi tau!!! Bayar2 bulan2 tup tup dapat 4 biji bantal gebu H-class... Haaa u ols tak nak ke?tak kan tengok je...jom la JOIN SEKALI, ada kosong lagi ni... Ada 2 pilihan...pilih yg mana berkenan ⤵⤵⤵ RM58/sebulan ➡ 3 bulan (JAN-MAC) RM35/sebulan ➡ 5 bulan (JAN - MEI) Untuk info blh pm/wasap kak meen yer...jangan malu jangan segan 0179897445... *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag #kutubantalhotelDAG

    2
  • NIAT TERCAPAI...❤❤❤ Alhamdulillah petang semalam dapat melaksanakan niat yg tertangguh sekian lama... Ini la insan yg bertanggugjawab menjaga anakanda kesygan kak meen bila kak meen kua mencari sesuap nasi... Anakanda ditatang bagi minyak yg penuh, seperti anak sendiri... Syukur alhamdulillah ditemukan dgn "IBU"... x pernah mengeluh pun even kak meen kua gelap balik pun gelap...even kadang2 weekend pun hantar sbb kena keje Thanks sangat2 dekat ibu & keluarga sbb jaga zara selama ni... Jasamu kami kenang smp bile2... Harap dgn " hadiah" #bantalhoteldag ni dapat melenakan tido mlm ibu yer... Moga ibu terus sihat hendaknyer, moga ibu kuat ... KEEP IN TOUCH *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #exbbsitter #xpernahxsayang #bantalhoteldag #vellfiredag

    3
  • KEGEBUANNYA DI KONGSI BERSAMA...❤❤❤ Haaa...if u ols nak tau cik adik manis ni...eceli awal2 kak meen start bizness bantal, dah sapu set combo 4 biji...then tak lama lps kak meen open group #kutubantalhotelDAG dia join lagi...tup tup dapat 4 biji lagi..eh eh bukan guna sorang tau tapi share ngn mak ayah & kak long skali tau... Bila kak long dah guna, aiii rasa jatuh cinta lebih plak...sebab xnak rebut ngn anak2, terus tapau lagi combo 3biji...so dah bape family ni beli bantal ngn kak meen...cu kira...kikiki Apapun terima kasih awak sbb spread kan #bantalhoteldag ni pada family...insyallah nnt promote kat sedara mara plak ye... Kak meen jual yer...tq sangat2 sbb percaya ngn kak meen & #bantalhoteldag ... *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag #kutubantalhotelDAG

    2
  • Sponsored ads

  • BANTALHOTELDAG BERPISAH TIADA...❤❤ Ready nak g jalan2 dah ni...sambil2 tu nk COD last stok #bantalhoteldag untuk customer...ok la tu kan...bawa ank jalan2 sambil2 duit masuk...alhamdulillah...jom *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag

    0
  • JOM JOIN #bizpartner ... Hai awak...k.meen nak ajak awak join #bizpartner bantal hotel gebu ni. Jom la awak, best tau!!! Atleast bulan2 ada duit tepi dapat support if emergency case kan. Ok kan if bulan2 dapat RM300 - RM500. ok ke ok sangat?? Haaa...awak2 yang rasa hati dah berdetik tu, jom piyem k.meen. kita sembang2. Tapi bukan SEMBANG KOSONG, sembang SAMPAI JADI hokkeyyy!!! K.meen tunggu awak sume. Tak kira jantina, sape buat pasti dapat!!! Come come to me sayang2 *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag #bizpartner wanted

    3
  • #bantalhoteldag IN DA HOUSE YOOO!!!✌✌ Yeayyy bantal hotel dah sampai...adik suka, adik suka, adik suka...boleh wat tido mlm nnt...haaa gittewww katanyer Tq jugak pada lady bos terus sambar combo 4 biji RM160...Harap tido lebih lena, esok keje bertenaga...owh yeayyy U ols jgn tak tau ni sume order daripada DS k.meen tau, cik @aredayusof90 tauuu!!dia promote je, tak de simpan stok pun...dapat order submit kat k.meen then k.meen bagi upah kat dia...gittewww je u ols!!!kacing3x...duit masuk Nak join DS grup k.meen, piyem je 0179897445 *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag #dropshipwanted

    1
  • RAMAI LAGI TAK BELI...!!! Inilah kisahnyer, kakak cantik akhirnyer berjaya mendapat bantal hotel idaman setelah sekian lama..owh yeahhh!!! Kakak cantik ni cousin k.meen...mne kawan2 cikgu faizah cantik ni...jom beli bantal hotel yg menjadi pujaan ramai smp stok kt HQ pun licin...nk order through cikgu faizah blh, nk direct k.meen pun blh, dak gtu cousin??? Ramai lagi ni ahli family k.meen tak sunting #bantalhoteldag ni...apa lagi jom la roger2 family2 ku sayang semua... *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag

    1
  • BARU PROMOTE, DAPAT 6 BIJI... Haaa...ni la dia salah sorang #dropship k.meen...baru je promote kat kawan2 dapat 6 biji order #bantalhoteldag H-class...automatik blh claim komisyen...kacing kacing kacing!! Tahniah adik cantik...moga terus kencang mempromote #bantalhoteldag ...kikiki... Awak berminat nk jd #dropship k.meen meh piyem...awak promote submit order kat k.meen nnt terus zappp k.meen hantar kat customer awak...nak pos pun blh...ok!!! "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag #dropship wanted

    2
  • Sponsored ads

  • ANAK-ANAK RIANG DAPAT BANTAL HOTEL Sesambil dok tunggu orang jemput, hujan masih bersisa meh nk stori ckit kejadian malam tadi... Hmmm cuba u ols tengok anak2 commeyyy tu...suka betul dapat bantal baru...mula2 si mama order PHD promo 3biji RM100...skali smp, mama bgtau nk bagi anak2 skali bantalnyer...So k.meen bagi la si mama ngn anak2 peluk2 bantal H-class (ni penting stok lam )...terus anak2 jerit..."Nak yang ni mama, nk yang ni!!"...so "terpaksa" la mama beli 3 biji...kikiki Tq anak2 sbb support aunty meen...i love u *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag

    0
  • TING...TING...TING... Bunyi wasap acap kali pagi ni...eh dah gaji ke u ols???patut la...geng #kutubantalhotelDAG laju je transfer payment...mesti dah tak sabar nak rasa bantal hotel gebu gebas tu kan...kikiki...tq u ols yg dah buat payment untuk kutu bantal hotel...tip top u ols Apa???awak nak join grup #kutubantalhotelDAG jugak??boleh ke???eh mesti la boleh...k.meen mmg slalu open je untuk main kutu ni...mungkin u ols banyak komitment kan tapi dlm masa sama nak gak #bantalhoteldag ni...boleh je u ols MONTHLY RM58 - main 3 orang - dalam masa 3 bulan - dapat 4biji bantal hotel H-class... Nak join wasap je k.meen yer 017-9897445 *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag #kutubantalhotelDAG

    2
  • OWH KAKAK CANTIK... Tu diaaaa....kakak cantik dah smp umah terus shoot ngn #bantalhoteldag yg baru pagi tadi k.meen cod...nampak tak sabar2 dah tu nak lena...kikiki Kakak cantik kite ni try bantal hotel PHD promosi 3 biji RM100...moga kakak cantik dibuai mimpi indah yer... Mane lagi kawan2 sedara-mara kakak cantik belum ada #bantalhoteldag ni???jom pm/ wasap k.meen lekaih...boleh rasa sama2, mimpi indah sama2, lena sama2...owhhh yeayyy... Thanks kakak cantik, k.meen jual yer... Wasap 017-9897445 *Sleep Like A King* "Ingat bantal hotel, ingat DAG" #bantalhoteldag #vellfiredag

    2