Qairina Aira - @qairina_aira's profile photo/

Qairina Aira

@qairina_aira

Photos & videos by @qairina_aira


  • ❤ view tu yang Idol sama orang sebelah .. #trowbck pic dulu ..

    0
  • x mahu kalah sama adie ..

    0
  • Bakal2 tanak wagu pitas dan sumandak pitas .. .. Akhirnya rindu yg ku pendam terlepas juga , sekian lama x berjumpa ❤.. # jadilah anak yg berguna dan pandai menghormati ibu bapa @lynda_sepett .. Abell stewart Alvionella eve Alvean steven ..

    0
  • Sponsored ads

  • Raja paling ogulot King control didalam rumah .. # Harap jadi anak yg Berbakti Sama ibu bapa❤ ..semoga minat main main bola tu terus kekal sampai besar ... Alvean steven ..

    0
  • Rindu yg ku tahan selama ni akhir nya terlepas juga ❤ .. #Tanakwagupitassumandakpitas ... Beloved ❤

    2
  • @lynda_sepett

    0
  • Sponsored ads

  • Tengok sayang saya pun ikut kuat selfie suda ❤.. #trowback time d pekan nabalu

    0
  • Kau Xray lah Hati ku❤ kau lihat lah bibit-bibit cinta ku ini terima semua Untuk mu @andypo68 .... #HappyValentine.. Xray dulu hati ..

    0
  • Selamat Pagi❤..

    0
  • Syukur rezeki tidak pernah salah alamat ..Siapa sangka kan?? Minta2 sihat ja .. Rasa mau Nangis jak tengok scan tadi pagi , Nda sangka juga saya dapat satu kejutan besar!!! baby sa twins mau dekat secret dia punya due .. saya nda pernah terfikir 2018 akan jadi tahun yg paling istimewa, Walaupun mula2 nya saya rasa terkejut dan takut tapi bagi saya ini adalah 1 kegembiraan yg amat besar, Terutama bila dapat anak kembar !!saya mahu share dengan semua org , saya tidak tahu baby girl or boy yang pnting janji baby saya sihat walafiat .. Tapi tak sabar mahu jumpa dia org baru didalam hidup saya ❤❤❤❤❤❤❤ Tapi saya binggung ni parents baby twins ni Tapi kalau kamu boleh copy paste mau kena kan orang lain .. sebab saya pun baru juga terkena ..sorry ya korang saja gurau dengan kamu .. TAHNIAH YANG BACA SAMPAI HABIS. .

    0
  • Happy anniversry ke 2 tahun @andypo68 Lambat baru tpost .. Harap Tahun Ni xde lagi Apa2 Halangan kio , tahun lepas bukan tahun yang sesuai utk kita kali , . So tahun ni Kita kc jadi kita tunggu masa yang sesuai dulu .. #Akumahukaujadiimamku .. #ku terima nikahnya dengan bismillah , insyallah .. Amin❤

    1
  • Sponsored ads

  • Pandai betul Mama Sya Kasih naik C Adie Tu troli kie ... adedeh pa lagi Menahan sakit saja dia .

    0
  • Rindu time Baby ,.. * Alvean Steven

    2
  • Happy Bday Sumandak Saya ❤ Genap Suda Umur 6 tahun , Jadi lah anak yang berbakti kepada ibu bapa dan menghormati Orang Tua .. Belajar Rajin2 kio Nanti mumy Jumpa Baby . # My Princes Alvionella eve ❤ # 1 feb 2013 ..

    0
  • Rambut baru❤ lepas ni xde lagi ganguan pergi kerja kan mama .. #malarasalselfietutupmata My mum yg cantik ❤

    1
  • Jarang2 bselfie Bersama Mama saya❤ .. # Tutup mata buka mata ahaha

    0
  • Sponsored ads

  • My mum Paling sporting ❤❤.. # Love you mama ,.

    0
  • Ahaha mingaya temed kie Andy po .. # Jarang2 suda jumpa .. Video call lagi mampu , Nanti kita jumpa kalau sampai sda tarikh nya ..

    0