nur shakira769 - @stokis_allurebeauty_ktganu's profile photo/

nur shakira769

@stokis_allurebeauty_ktganu

Photos & videos by @stokis_allurebeauty_ktganu


  • Pengambilan Dropship Allurebeauty masih di buka. Korang especially surirumah & students tu dialukan . Sambil2 pegang henpon tu taip2, buat iklan..duit masyukkkk tau! . Yg berminat wassap ira skrg . www.wasap.my/+601117850627 #iravitc #allurebeautystar #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #agentdropshipdiperlukan #codbustendkualaterengganu #teammeroketsales #teamallurebeautykualaterengganu

    0
  • BABY TERPIJAK UBAT NYAMUK! Woww!!!!hebatlah ivkids ni bukan saja dapat melegakan selsema,batuk atau kembung tetapi ni haaa..kaki cedera terpijak ubat nyamuk pun dapat dirawat. Alhamdulillah, baby berumur 1 tahun 4 bulan terpijak ubat nyamuk semasa main terus sembur-sembur #ivkids dah tak naik gelembung..lepas tu boleh main seperti biasa! Apakata sediakan first aid terbaik di rumah anda! Pastikan setiap rumah mempunyai 1 ivmist dan 1 ivkids Jom jadi pengguna bijak! Sediakan first aid yang boleh digunakan seisi keluarga! ‍ Nak ke tak nak? Nak cuba wasap ira www.wasap.my/+601117850627 #ivmist #ivkids #sembursembursegar #agenkualaterengganu #demam #batuk #gegatal #hfdm #kembungperut #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia

    0
  • Baca Nie Lagi Kelebihan Freshie Facial Wash . MENCEGAH dan MENGHALANG wajah dari JERAWAT dan KEGATALAN kulit wajah sehingga menjadi MERAH . MENCERAHKAN kulit serta MEMBUANG sel kulit mati tanpa PENGELUPASAN yang kasar . MERATAKAN warna kulit wajah dan menampakkan kulit SIHAT dan GLOWING . MEMBUKA liang pori yang tersumbat dan MENGHAPUSKAN bakteria jerawat serta MENUTUP semula liang pori . . WhatsApp +601117850627 untuk sekarang order . #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #codkualaterengganu #codbustendkualaterengganu #codkualanerus #posseluruhmalaysia #agentdropshipdiperlukan

    2
  • Sponsored ads

  • REPEAT ORDER VITAMIN C !!! . . Sebab repeat order mestilahh sebab produk berkesan. Betul tak ? Sekali repeat order bukan satu tapi sekali 4. Tambah pulak lepas amalkan #vitaminc jeragat makin hilang kan. Lagi bersemangat nak consume vitamin c . ehhh korang yang ada masalah jeragat tuu jom la risik2 vitamin c. . . Ira nak bgitau dulu vitamin c memang dalam bentuk botol tapi sekarang packaging dalam bentuk sachet lagi mudah nak guna . tapi jangan risau bahan tetap sama macam packaging lama . 100% buah buahan semulajadi . no sintetik . Nak cuba boleh wasap ira sekarang dan dapatkan free gift www.wasap.my/+601117850627 . #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #allurebeautystar #vitaminc allurebeauty #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia #agentdropshipdiperlukan

    0
  • Assalamualaikum...kombo rm 100..jom dapatkan sekarang..untuk 10 orang yang terawal ira akan bagi extra gift....berminat boleh wasap 011-17850627 #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #teamallurebeautykualaterengganu #allurebeautystars #codbustendkualaterengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #posseluruhmalaysia #agentdropshipdiperlukan #teammeroketsales

    0
  • KULIT CERAH & JERAWAT KURANG !! . . Vitamin c sangat bagus untuk merawat kulit terutama sekali bagi yang ada masalah kulit berjerawat. Jadi takkan nak biar je jerawat tu naik dekat muka . tambah2 pulak anda tak jaga pemakanan lagi mudah jerawat nak naik . . Jadi ira nak cadangkan korang untuk amalkan #vitaminc #allurebeauty sebab setiap hari badan korang memang perlukan vitamin c. Vitamin c ni dapat bantu merawat jerawat anda sekaligus yang mana ada tona kulit tak sekata pun , tona kulit akan lebih sekata lepas amalkan vitamin c tambah sekali pakej cerah semulajadi. Apa yang penting kene konsisten..insyaallah akan cantik dalaman dan luaran.. . . Jadi bagi yang ada masalah jerawat dan sebagainya yang berkaitan dengan kulit boleh WhatsApp ira +01117850627. Khas untuk 10 orang yang order harini ira akan bagi EXTRA FREE GIFT !!!!! . . . #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #vitaminc viral #codbustendkualaterengganu #codkualanerus #codkualaterengganu

    0
  • Sponsored ads

  • CEPATNYA KESAN !!!!!!!!! . . baru 5 hari amalkan #vitaminc dah mula nampak kesan. Kesan apa tu ?? Kesan pencerahan semulajadi . woww ???. Untuk pengetahuan vitamin c dapat menghasilkan kolagen semulajadi dalam badan jadi kolagen ni la yang bertindak untuk mencerahkan kulit & elakkan berlakunya penuaan pada kulit . . Tahu x korang makin meningkat umur makin berkurangan kolagen dalam badan kita . jadi hanya dengan amalkan vitamin c allurebeauty dapat membantu pembentukan kolagen semulajadi. . . Nak cerah dengan selamat boleh WhatsApp ira 011-17850627 sekarang . . #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #allurebeautystar #agentdropshipdiperlukan #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia

    0
  • Ada masalah macam ni? . Tanpa susah payah perlu tepek krim. Hanya minum dan settle! Vitamin C Allure Beauty ni dalam bentuk serbuk, jadi selain minum korang boleh juga kemam saja, atau buat masker dan scrub bila jerawat tu dah kecut untuk pudarkan parut . Mudahkan! Amal secara konsisten memang menjadi laa. Join postage Isnin ni jom! Whatsapp sekarang ye . www.wasap.my/+601117850627 . #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia #sayaminumsayajual

    2
  • JERAWAT HILANG DLM MASA 2 MINGGU Alhamdulillah tak sia2 adik ni pilih vit c allure beauty. Kalau dlu jerawat penuh dkt pipi kiri dan kanan..skrg lenyap, licin kulit dia. Tak nak ckp bnyk ....jd tgk je gmbr bwh ni.. Dah betul2 yakin blh whtsapp ira +601117850627 utk order & dptkan guide 5 lg cara nk consume vitamin c dgn berkesan #iravitc #allurebeautystar #vitamincviral #promosiharimalaysia #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #posseluruhmalaysia #codbustendkualaterengganu #teammeroketsales #teamallurebeautykualaterengganu

    0
  • #tipskecantikan hari ni ira nak share MUDAHNYA TRAVEL dengan produk Allure Beauty. . Follow je step2 dekat atas ni lepas tuh korang tak perlu risau lagi kalau tak muat beg, sebab confirm muat punya laa. . Siapa nak bawak produk allure beauty pergi travel, supaya skin maintain cantik time travel boleh watsap 011-17850627 untuk order ok #sayajualvitaminc #compactpowdermalaysia #sabunmukaterbaik

    0
  • @stokis_allurebeauty_k.tganu - 3 sebab kenapa vitamin c perlu diambil setiap hari . ↪ vitamin c tidak dihasilkan di dalam tubuh manusia. Maksudnya ia perlu diperolehi daripada sumber makanan atau sumber tambahan spt supplmnt . ↪Vitamin c adalah vitamin yg mudah larut & sangat mudah hilang dari tubuh manusia . Ia akan hilang bila anda merokok , stress, demam , tidak cukup tidur , marah , muntah & mengandung. . ↪vitamin c sangat penting untuk penyembuhan luka , penyerapan zat besi & sistem imun. . So jangan lupa kemam satu sachet vit c allurebeauty untuk kesihatan badan awak jugak kn . www.wasap.my/+601117850627 #iravitc #allurebeauty #allurebeauty star #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia #teammeroketsales #teamallurebeautykualaterengganu

    0
  • Sponsored ads

  • @Regranned from @leaderallurebeauty_terengganu - - [KOLAGEN SEMULAJADI DARI VIT C] Tahu tak macamana nak kekal awet muda berseri? AMALKAN VITAMIN C!!! . . Vit c bantu mhasilkan kolagen. Kolagen adalah protein yg boleh hilangkan kedutan di wajah & tegangkan kulit esp kulit berparut, lama-lama parut akan hilang. . Tapiiiiiii..Bila dah berusia kita susah nak hasilkan kolagen sendiri. Bila Vit C dalam badan kurang , protein pon akan kurang. Maka timbullah garisan-garisan halus. Makin lama jadi kedut-kedut. Argh. TIDADKKKKKKkkk! Vit c ni kologen paling murah & senang nak dapat. Vit c boleh di amik dari pemakanan harian e.g buah buahan. Yg tak sempat nak beli dan makan buah setiap hari tu boleh jgk amik vit c dalam bentuk tablet atau serbuk. Paham tak apa yg ira bebelkan ni?  Sape yg nkkkkkk KULIT TEGANG LICIN whatsapp ira skrg  011-17850627 . Ira nak bantu korg. . . Yg nak maintain KUSAM, HITAM, TAKBERMAYA, BERJERAWAT takyah buat pape. Tgok je org lain yg cantekksss 

    0
  • VITAMIN C ASLI BANTU MASALAH JERAWAT HORMON REMAJA . Teruja tgk kulit customer ni skrg berbanding yg dulu, dn result nya x habis sekotak alhamdulillah dh slow2 pulih dri jerawat hormon d muka.. . Ada x remaja remaja yg alami masalah Sama mcmni? Ira duk rasa ramai kan.. Jdi ada x yg nak cuba ikhtiar dgn amalkan vitamin c asli, x susah pun, minum vit c setiap Pagi segelas sehari, dn amalkan air kosong yg cukup, InshaAllah guide special jgk ira sediakan 🤗 . Sape nak ira bantu, meh whtsapp ira www.wasap.my/+601117850627 . . . . #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #sayajual #sayajual produk

    0
  • JERAWAT . Siapa miliki kulit macam ni? Sedih dah bermacam cara cuba hilangkan? Jom amalkan Vitamin C Allure Beauty . Sekarang ada Promosi Weekend Special bersama FREE gift yg banyak ira nk bagi . . 011-17850627 . #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #allurebeautystar #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia #teammeroketsales #teamallurebeautykualaterengganu

    0
  • Assalamualaikum..syukur alhamdulillah customer ira ni sejak dia consume vitamin c bln 12 br ni...sakit perut akibat period dah tak ada lagi dan parut jerawat pun dah pudar.. Kepada sesiapa yang nak cuba vitamin c ni boleh wasap ira...tak perlu ragu2 dengan vitamin c ni...sebab ada kelulusan kkm, lulus pusat racun negara.. +601117850627 & free gift #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #vitamincviral #allurebeautystar #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia

    0
  • BIAR BETUL BELUM HABIS SEKOTAK FEEDBACK DAH WOW! . Ira nak share feedback best yg blh buat cair je baca..Customer ni lepas start bervitamin C . ✅Jerawat merah di bhg muka dah mula kurang dan hilang ✅Muka plak moist dan makin cantik kulit . Bagi yg nak sangat hlgkan masalah kulit muka dgn amalkan vitamin c Asli..Pastikan cari vit c allure beauty ni tau sebab feedback ni dah yg ke 17ribu+++ sekarang . Sama Sama kita kongsi manfaat yg baik utk semua . Wasap ira untuk dapatkan free gift.. www.wasap.my/+601117850627 . #allurebeautystar #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia

    0
  • Sponsored ads

  • #vitcfeedback dah nak masuk 17K dah ni majoriti semua sangat sangat puas hati dengan kesan vitamin c dari allure beauty. . Dari masalah jerawat, kulit kusam, period tak teratur alhamdulillah semuanya dapat di atasi selepas amalkan #vitaminc . Untuk order boleh watsap 011-17850627 #vitaminc terbaik #vitaminc viral #produkecantikan #produkterbaik #sayajualprodukecantikan

    0
  • MUKA SENSITIF pun takda masalah guna sabun FRESHIE. . Siap, kulit makin ok dan makin cantik lagi. . Siapa lagi ni yang belum cuba sabun freshie yang paling best ni? Nak order boleh watsap ira 011-17850627 #freshiefeedback #sabunterbaik #sabununtukulitberminyak

    0
  • Lelaki ke perempuan ke sama saja. Bukan sama apa, sama nak sihat hensem cantik . Apa nak disegannya, vitamin c ni boleh buat kaum Adam yang belajar/bekerja tu lebih bertenaga . Nak selesaikan masalah kulit memang bagus sangat minum vitamin c je. Sebab ramai lelaki kurang suka tepek krim semua tu kan! . Solutionnya minum vitamin c satu sachet sehari, sebelum sarapan. Lepas tu buatlah rutin harian macam biasa. Sentiasa amal memang nampak perubahan positifnya . Ni haaa...anak leader allure beauty terengganu sendiri consume lebih kurang 8 bulan dah, & tiap2 hari x penah miss even dia ni dok asrama. Malah, kawan2 pun sama2 consume jgk lepas nmpk perubahan pada kulit wajah dan tenaga yg cergas bila bersukan. . Wasap ira utk dptkn vitamin c ni & free gift www.wasap.my/+601117850627 #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #allurebeauty #allurebeauty star #codbustendkualaterengganu #posseluruhmalaysia #teammeroketsales #teamallurebeautykualaterengganu

    0