amzar - @muhammadamzarbaihaqi's profile photo/

amzar

@muhammadamzarbaihaqi

Photos & videos by @muhammadamzarbaihaqi


  • Pelantikan imam dan bilal Pagi tadi:):):)

    4
  • Baru pakai dapat maniac ooooooo! :) :) :) :)

    4
  • #trowback @nazirulnaim @muhammadamzarbaihaqi Follow yang di tag jangan tak follow :):):):)ok

    1
  • Sponsored ads

  • Throwback road run nombor 18 Ok lah tu :) Sukan tara dah nak dekat kana buat betul2 untuk rumah laksamana....

    6
  • My 3x3,2x2 and pyraminx:) Tak laju sangat but i’m try... Nak tengok lagi share follow dan like vedio ni ok :)@muhammadamzarbaihaqi

    4
  • Yay dah semakin power:).....

    2
  • Dah pandai pakai roger power tak:)...

    2
  • Sponsored ads

  • Dua kali main dua kali legendary :)

    3
  • Comel tak???

    12
  • Cuba teka sapa ni???

    19
  • Sapa nak main ngan aku add nama ni :4mz4r Pastu gambar panda Add tau jangan tak add...

    7
  • Sponsored ads

  • Harini penuh masa dengan jalan2...

    1
  • Nama ml:4mz4r gambar panda

    6
  • Tengok wayang kat MBO... Best giler!!!!

    9
  • Lagi sekali by....

    0
  • Comment Kat bawah laju Tak?

    9
  • Sponsored ads

  • Dapat tokoh mithali

    3
  • Alhamdulillah dapat mumtaz PSRA

    14
  • Hari graduasi

    1