#stokis

stokis instagram photos & videos

  • SUGAR LIP SCRUB IDR 60.000 . MS Glow mengeluarkan produk, menjawab semua kebutuhan anda perawatan bibir yang kita keluarkan "sugar lip scrub", lip scrub ini membantu mengurangi garis halus pada bibir, mengangkat kulit mati pada bibir, mencerahkan bibir sehingga bibir jadi terasa lebih lembut dan tanpa pecah2. Bagi kalian yang suka merokok atau sering menggunakan lip matte, sugar lip scrub ini sangat membantu membuat bibir kamu tampak lebih segar, kenyal, dan cerah. . Order Wa 085854803870 . #msglow sidoarjo #msglow pusat #msglow original #paketskincare #redjelly #msglow bycantikskincare #msglow surabaya #msglow #msglow surabaya #sidoarjo #freeongkir #msglow skincare #skincare #msglow beauty #msglow kalimantan #jakarta #bali #msglow sda #glowing #skincare product #bpom #original #paketbody #agenresmi #stokis #sugarlipscrub

    0
  • Chinese pun pengguna Dyas Scrub hokey,dah gebu lagi mau gebu..makin comel ah ahmoi ni See! Jom segak macam ahmoi cantik ni.. #dyaslimitededition #dyasscrub #dyaslovers #stokis selangor #stokis

    0
  • @officialcrum Serum vitamin C yang hangat diperkatakan setiap hari ? Kenapa ? . . Harga mampu milik . Banyak testimoni berkesan . Vitamin c tanpa bahan sampingan . Membersihkan , merawat kulit dalam masa yg sama memutihkan Agen berpeluang menjana income yang banyak Dan hadiah dari HQ Whatsapp sekarang !!! 0122977585 Whatsapp sekarang !!! 0122977585 Whatsapp sekarang !!! 0122977585 #vitaminc #vitaminc serum #ejendiperlukan #ejen #agendropship #dropship #duit #hadiah #kerja #stokis #bisnes online #kulit #whitening #produk #serum #iphone8 #photooftheday #putih #bisnes #hariraya #flawless #entrepreneurship #agen #gaji #like #flawless skin #untung #jerawat #produk kecantikan #jakarta

    0
  • Sponsored ads

  • Selamat malam . DM / wassup . 01112866192 . 01161907976 #abgsprayadiksenyum . #lelakihebat #malamjumaat #sapaxsayangbinioiii #hebatdiranjang #ubatkuat #halal #abangsado #tahanlama #sayangisteri #kisahrumahtangga #bazarpaknilprodukkecantikan #kualalumpur #stokis #peluangbisnes #bisnesonline #bisnesonline malaysia #ubatkuat #usahawan #usahawan muda #barangbaru #kamamax #kamamax official#kamamax hq #gentelmentsmusttry#gambirserawak #abgsprayadiksenyum#herbachina #cny #happychinesnewyear#2018

    0
  • Selamat malam . DM / wassup . 01112866192 . 01161907976 #abgsprayadiksenyum . #lelakihebat #malamjumaat #sapaxsayangbinioiii #hebatdiranjang #ubatkuat #halal #abangsado #tahanlama #sayangisteri #kisahrumahtangga #bazarpaknilprodukkecantikan #kualalumpur #stokis #peluangbisnes #bisnesonline #bisnesonline malaysia #ubatkuat #usahawan #usahawan muda #barangbaru #kamamax #kamamax official#kamamax hq #gentelmentsmusttry#gambirserawak #abgsprayadiksenyum#herbachina #cny #happychinesnewyear#2018

    0
  • BOOSTER SERUM by Luffiya RM100 (30ml) Serum paling laris bagi kalangan pengguna Luffiya Skincare. 5x Whitening Perfect Booster Serum Efektif untuk kesan parut Tidak melekit dan cepat meresap dalam kulit. Bagi yang ada masalah jerawat tu 2-3 hari dah kecut Kulit kusam kini lebih berseri seri..Juga mampu mencerahkan kulit anda! . . whatsapp0123551407 #luffiyaskincarepuchong #codpuchong #stokis #luffluffiya #serumbooster #serumterbaik

    0
  • Alhamdulillah @empresme.my dapat banyak good support dari korang semua ! And we have received 100% positive feedbacks ! . So Yana nak bagitau korang yang kami di @empresme.my nak mula pengambilan Agent & Stokis ! Modal permulaan serendah RM 500 SAHAJA ! Yes dan untung berganda-ganda insyaAllah kami nak kongsikan dengan korang semua. Ada yang berminat tak? . Boleh follow @empresme.my @empresme.my @empresme.my sekarang dan whatsapp team Yana di terus +6010-4586380 k . Love, Uyaina . #agentwanted #empresme #onthegobeauty #stokis #stockistwanted #stokis malaysia #stokis makeup #stokis kosmetik

    0
  • Sponsored ads

  • Siapa bilang gadis melayu tak menawan..tak menarik hati tiada memikattt... Kalaulah memang tak mungkin booster whitening terlajak laku..kalaulah memang tak mungkin custemer repeat order. . Haa.. Mane adik┬▓ hakak┬▓ abang┬▓ makcik┬▓ pakcik┬▓ yg ade masalah jerawat..jeragat..burn.. Kulit gelap..parut lekuk┬▓ tuu.. Boley cuba try booster whitening nii.. Bukan ape.. Sebab dah ramai sgt berjaya dengan consume BW nii.. . ... Nak tahu lebih ape yg BW ni boley buat??­čĄö Jom whatsapp hakak mehh 0182018636 . . #booster whitening #booster #whitening #pinkish #putih #putih gebu #cantik jelita #cantik #parut #parut hilang #jerawat #jerawat hilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias #cerah #glowing #skincare #dropship #stokis #agent

    0
  • Teripang Duri a.k.a Teripang Gondrong, proses grading dari sulawesi. Apa yang ada pesan kami pastikan yang terbaik dari sisi kualitas dan harga ... untuk order pesan lewat wa +6281339252424 #teripang #haisom #seacucumber #chinesefood #akusuka #dinner #makanansedap #local #seaweed #hotspicy #stokis #agen #karipapfrozen #fresh #marang #puashati #awesome #sambalhitam sedap #sambalhitam #belimbingbuluh #homemadebycikpanda #malaysia nfood #malaysia #foodfortravel #travel #bangi #kajang #putrajaya #bazarpaknil

    3
  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • Sponsored ads

  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • Sponsored ads

  • DM atau Whatsapp UNTUK DAFTAR #dropship - . Kek dengan saya sekarang ni sangat besar. Serius cakap, tak larat saya nak habiskan sorang-sorang. Dan tak mungkin saya boleh habiskan sorang dengan saiz kek yang terlampau besar ni. . Sebab tu saya nak ajak kawan-kawan habiskan kek yang sedap gile ni sama-sama. Kita makan sama-sama. Kenyang jugak sama-sama. . Sesiapa yang nak join habiskan kek ni bersama. Boleh whatsapp saya . "Apa yang sedapnya kek ni?" . - Free. Tak perlu bayar apa2. - Komisen minimum RM60 seunit. - Reward setiap bulan. - Peluang naik pangkat menjadi #Ejen & #stokis . . - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 - whatsapp < DS Pink Lady > ke 0189760200 . Kami dah ada sistem order melalui web. Semuanya mudah. InsyaAllah

    0
  • ALOVERA RAHSIA KULIT CANTIK? Haa mai sini, nak share sikit tentang betapa bestnya kalau awak guna produk berasaskan aloevera. Tau tak yang aloevera ni antara bahan yang terbaik untuk kulit? Jom baca 3 khasiat aloevera. 1) MELEMBAPKAN KULIT. Kalau kita jenis kulit kering, memang sesuai sangat la pakai aloevera. Sebab aloevera ni sangat membantu melembapkan kulit tau. ----- 2) MENGURANGKAN JERAWAT. Bukan tu je, aloevera pun mampu mengurangkan cik J dekat badan kita tau! Yang ada jerawat di bahagian badan, try la guna produk yang berasaskan aloevera. Nanti tengok la perubahan dia macam mana. --------- 3) SEJUKKAN KULIT. Kadang-kadang kulit kita rasa macam terbakar bila lama sangat berjemur bawah matahari kan? Bukan tu je, kadang-kadang rasa pedih je. Cuba sapu produk aloevera dekat kulit, inshaAllah nanti kulit kita rasa sejuk je tau. ---------- Tapi yang paling best, salah satu kandungan dalam Darina Shower Scrub adalah estrak aloevera! Wahhh kalau awak pakai nanti berseri la kulit awak. So apa tunggu lagi, jom ramai-ramai guna DSS! #darinashowerscrub #darinashowerscrubkuantan #stokis umie 0179536282

    0
  • [KENALI SUPLIMEN KESIHATAN DEFLEX BERBENTUK SERBUK MUDAH LARUT] APA ITU Deflex? Deflex membantu anda dengan cara berikut: -Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat -Mengekalkan berat badan ideal. -Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus -Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit -Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman -Membantu menurunkan paras kolestrol jahat -Mempercepatkan proses penyerapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum ke atas pengambilan suplimen -Menstabilkan paras glukosa dalam darah -Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa 1-5 Hari Pembuangan najis lebih banyak dari biasa Najis berwarna lebih gelap (toksin & toksik disingkirkan) Najis agak berbau kerana kotoran berpuluh tahun turut disingkirkan Kerap mengeluarkan angin Selepas 7 hari Toksik semakin berkurangan Lebihan lemak yang tidak diperlukan juga dibuang Perut semakin kempis Badan terasa lebih ringan dan wajah berseri serta kemerahan BAHAN APA YANG ADA DALAM DEFLEX CHITOSAN (Pembakar Lemak) CITRUS AURANTIUM (Merangsang Pembakaran Lemak) ALOE VERA (Pembersih Usus, Menyingkir Lendir & Lemak) FIBER GUM (Serat yang Tinggi dan menurunkan Paras Kolestrol PSYLIUM HUSK (Membersihkan Usus & menjaga Penyerapan Air Pada Kotoran, Berfungsi Sebagai Span Untuk Menyerap Racun & Toksin) APPLE FIBER (Menyerap Lemak, Memberi Rasa Kenyang & mengawak obesiti) WHEAT GRASS (Mengurangkan Angin Dalam Usus & Melancarkan Perkumuhan) RASPERRY POWDER CITRIC ACID FRUCTOSE CARA PENGAMBILAN DEFLEX MUDAH JE.. 1 sachet untuk 2 hari dan dibancuhkan/digoncang dengan 100ml air sejuk atau suam

    1