#pencuciwanita

pencuciwanita instagram photos & videos

  • Celebrity Feminine Scrub Wash. Ramai yang bertanya, CFSW ni termasuk dalam produk yang merbahaya ke? Jangan risau. Ia selamat digunakan kerana telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Kalau tak percaya, boleh check sendiri di laman web rasmi KKM ye. KKM No: NOT161202154K Whatsapp: 017-752 7895 017-752 7895 017-752 7895 #CFSW #CelebrityFeminineScrubWash #femininewash #pencuciwanita #PembersihWanita #skinstories #cfswshahalam

    0
  • Berikan Keselesaan kepada Miss V uols! dengan Feminine wash "Try Me" by Nipopink sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah Period tidak lancar Keputihan dan lendir Faraj Longgar Gatal-gatal bahagian Miss V Miss v berbau busuk Melecet dibahagian Miss V Sesuai digunakan sebagai mandian bagi kulit bayi eczema ( Ada tea tree oil ) Mencerahkan Miss V W/A 013 490 6396 RM18 (120ML) RM 8 ( 30ML) #nipopink #ellzahra #pembersihwanita #pencucimissv #pencuciwanita #merawatkeputihan

    0
  • Feedback #cfsw . Masalah senggugut kronik selesai . WS0197441020 #skinstories #skinstories beautycare #cfsw #femininewash #hygeine #pencuciwanita #viral #no1malaysia #kkmapprove #halal #bahansemulajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan #jomrawat #agentwanted

    1
  • Sponsored ads

  • Feedback #cfsw . Datang bulan kembali lancar dan normal lepas guna #cfsw . WS0197441020 #skinstories #skinstories beautycare #cfsw #femininewash #hygeine #pencuciwanita #viral #no1malaysia #kkmapprove #halal #bahansemulajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan #jomrawat #agentwanted

    0
  • "Sebelum ni guna pencuci lain, sama je." Masalah tak hilang. Sesuai sangat dengan #fefet , sekarang keputihan dan gatal-gatal dah HILANG. Yeayyyyy . . Fefet Pembersih Keintiman Wanita Nombor 1 Paling WOW di Malaysia berasaskan SIREH dengan gabungan PUERARIA MIRIFICA ➡➡ Berdasarkan testimoni 7 dalam 1 dengan 7 bahan Utama :) 1) Pencuci Miss V 2) Masker Payudara 3) Masker Muka 4) Merawat Luka & Lecur 5) Merawat Kulit Kepala 6) Menghilangkan Bau Badan 7) Gel pencukur . Harga mampu milik⤵️ 1 btl fefet 100ml Rm25sm / Rm30ss + postage Rm8sm/Rm11ss . Nak pinang segera? Meh wasap kak nis +6017-9563059

    1
  • Bahan Fairy Kisses memang banyak. Apatah lagi khasiatnya. Apatah lagi kesannya. Memang tak masuk akal. Semua all in one bottle Fairy Kisses je tau. . Astaxanthin Bovine Collagen L-Cysteine Cerepron-F Grape Seed Vitamin C Strawberry Juice Powder Aloe Vera Delima Avocado Peach Mineral & Vitamin Premix Agaricus Blazei Muril Dextrose . Tak perlu susah nak cantik, kunyah-kunyah je semua bahan-bahan Fairy Kisses meresap dalam badan awak. Jgn lupa minum air kosong banyak-banyak untuk kesan extra cepat k . . Whatsapp/Pm : Lin 018-3555392 Harga Pasaran : Rm 99.00 Harga Termasuk Pos : Semenanjung Rm 109.00 Sabah Sarawak Rm 115.00 #skinstories #skinstories beautycare #celebrityfemininescrubwash #hygienwash #pencuciwanita #pencuciwanita viral2017 #rawatcikbunga #berbau #kusam #gelap #longgar #gatal #berscrub #wangi #bersihdalamancantikluaran #sayagunasayajual #fairykisses #kunyahkunyahputih #extraputih #detoxplusputih #sayagunasayajual #jamususukdara #dherbs #babiesblink #bazaarpaknil #ulukelang #instareview #quputeh #susukambing

    0
  • Biasa dengar scrub lembut? Biasa dengar scrub halus? Biasa dengar scrub mcm ni dalam pembersih wanita? . Yup! Mcm ni lah ciri-ciri Celebrity Feminine Scrub Wash. Tekstur yang super pekat. Sekali pump cukup boleh guna seluruh area Cik Bunga sampai celah-celah paha. . Sangat pekat, memikat dan merawat. hihi. . Kami tambahkan pulak scrub lembut dan halus dalam pembersih wanita kami yang super pekat dan super sejuk ni. . Bila guna tu boleh feeling-feeling mcm spa. Bau pun terlajakk wangi. Scrub lembut dan halus ni akan cerahkan dan exfoliate kulit-kulit mati area Cik Bunga. Ye lah, kesan after shave and tergaru-garu sebelum jumpa CFSW kan? Consistant guna lama-lama Cik Bunga terlajak putehhh dan terlajak lembut. . Bukan muka je nak putih, Cik Bunga pun kena putih tau. Dah putih, wangi dan bebas masalah Cik Bunga. CFSW ni usually rawat keputihan dan gatal sepantas 3 hari. Kalau nak rawat bau Cik Bunga, sepantas 10 saat je. Anda perlukan berapa saat utk hubungi kami utk dapatkan at least sebotol CFSW? . Hubungi kami : 0197787488 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories beautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei

    0
  • Sponsored ads

  • PERHATIANNNNN !!! Untuk anda yg bergelar ISTERI @ BINI @ WIFE ! . Siapa yg selalu berANGGAPAN bahawa SUAMI dia X kisah dalam bab penjagaan di bahagian INTIM tu...jika anda orangnya...sila SENTAP ! . SUAMI anda memang X akan sekali2 cakap macam ni depan anda.. . "sayang...tut tut sayang berBAU laa...abang duduk sebelah sayang pun bole tercium... " . "LENDIR apa ni sayang ? mayonis ke ? kenapa mayonis bole ada kat tut tut ?" . "dah longgar dan X ketat laa sayang.." . "pruttt....ish..sayang KENTUT ye ? kenapa kentut sayang keluar dari depan ? Bukan kentut keluar dari belakang ke ?" . Ehem...ehem... Ada yg terasa tapi X nak mengaku ? Jangan dibiar-biarkan...nanti meleret...anda jg yg akan terkedu ! . Suami, sbb sayang dengan kita laa dia tutup rapat2 mulut dia dari cakap pasal kelemahan kita ! TAPI, takkan kita nak biarkan saja masalah yg memang dah NYATA ! . Jom jaga Cik dengan CFSW SUAMI PASTI MELEKAT TERPIKAT . psst!! Whatsapps shuhaini 0197148197 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #onlinebazaar #sayajual #sayajual murah #sayajual Online #kakishopping #shoppingonline #sapotlokal #bazaarpaknil #preloved #igreview #malaysia #penang #igshop #vendorboutique #onlineshop pingMalaysia #cantik #swapreview #visitmylg #igreview #onlineshop pingMalaysia #vendorboutique #onlineshop #jombeli #murah

    0
  • Saya tak cakap pun CFSW ni untuk orang dah kawen je . Anak dara pun boleh la. . Kesian kat anak² dara yg belum kawen tu dok hadap keputihan lah, period tak stabil lah, miss v gatal lah, hari².. Tak nipu.. dlm diam sembunyi masalah.. . Kesian depa. Meh la rapat2 insyaAllah . Mak boleh bantu awak, awak dan awak jugak.. . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo tahun baru panas2 ni. discount sehingg RM14 tau . kalau nak order boleh dm or wassap shuhaini 0197148197 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #onlinebazaar #sayajual #sayajual murah #sayajual online #kakishopping #shoppingonline #sapotlokal #bazaarpaknil

    0
  • Feedback #cfsw . Kerja 12 jam cik bunga tak gatal . Masalah datang bulan pun teratur . WS0197441020 #skinstories #skinstories beautycare #cfsw #femininewash #hygeine #pencuciwanita #viral #no1malaysia #kkmapprove #halal #bahansemulajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan #jomrawat #agentwanted

    0
  • Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Agaricus Blazei Muril. Apatu? Agaricus blazei Murrill adalah cendawan Brazil yang dengan kandungan kalori yang rendah dan ketumpatan nutrien yang tinggi. Cendawan, yang berasal dari sebuah kampung kecil Brazil yang dipanggil Piedade, mengandungi mineral, serat, vitamin dan asid amino yang bagus untuk badan dan kulit. . Antara fungsi ABM adalah, ABM dapat membantu menstabilkan berat badan dan mengelakkan berat badan dari naik secara berlebihan. Selain itu dapat menyingkiran toksin dan bahan kimia dia dalam badan sehingga ke akar umbi tau. Bila dah bersih, baru kurang penumbuhan jerawat pada muka dan kulit lebih cantik dan bersih. . ABM juga sangat baik dalam sistem immune dan turut digunakan untuk masalah penyakit hati dan kencing manis. . Banyak manfaat Agaricus Blazei Muril pada kulit dan dalaman tau.Semua kehabatan Agaricus Blazei Muril anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia . . . Whatsapp/Pm : Lin 018-3555392 Harga Pasaran : Rm 99.00 Harga Termasuk Pos : Semenanjung Rm 109.00 Sabah Sarawak Rm 115.00 #skinstories #skinstories beautycare #celebrityfemininescrubwash #hygienwash #pencuciwanita #pencuciwanita viral2017 #rawatcikbunga #berbau #kusam #gelap #longgar #gatal #berscrub #wangi #bersihdalamancantikluaran #sayagunasayajual #fairykisses #kunyahkunyahputih #extraputih #detoxplusputih #sayagunasayajual #jamususukdara #dherbs #babiesblink #bazaarpaknil #ulukelang #instareview #quputeh #susukambing

    0
  • Celebrity Feminine Scrub Wash. Antara bahan yang terdapat dalam pencuci ini adalah Sireh dimana ia dpt membantu: 1. Membersihkan Cik Bunga 2. Menghilangkan Bau 3. Merawat Kegatalan 4. Mengatasi Keputihan 5. Mengatasi Lendir Berlebihan 6. Meningkatkan Ghairah Suami Isteri Whatsapp: 017-752 7895 017-752 7895 017-752 7895 #CFSW #CelebrityFeminineScrubWash #femininewash #pencuciwanita #PembersihWanita #skinstories #cfswshahalam

    0
  • Sponsored ads

  • KEPUTIHAN & nak putih, DUA BENDA BERBEZA yea diknon 🤣 nak putih pilih #diamondgoldskincare nak ilang keputihan pilih #fefet 7in1 anda dah cuba dua2?bagus!pilihan bijak!cantik luar bersih dalam #fefet #dgsc #codkl #codukayperdana #codkeramat #pencuciwanita #skincaremurah

    1
  • Dari sibuk habiskan duit beli pantyliner setiap hari. Sbb keputihan asyik meleleh . Sebulan dah berapa puluh duit utk pantyliner dah awak labur? Tak pun, boleh sampai ratus-ratus sbb keputihan kronik tahap gaban. . Ishhh. Tahukah anda ? Wanita normal pakai pantyliner/tuala wanita time dtg bulan je. . Wanita tidak normal je pakai pantyliner sebab keputihan. . Awak normal ke tidak? . Bila keputihan, kena R A W A T . Rawat sampai akar umbi. Sampai pulih. Sampai kering & bersih. . Jom PM kami, tanya mcm mana nak bersih dan bebas pantyliner sepantas 3 hari. . Tak perlu labur banyak duit. Cukup sekadar utk sebotol Celebrity Feminine Scrub Wash. ALL in ONE. . If korang tak percaya, kami berjaya dapat lebih 500 testimoni KEPUTIHAN, KEGATALAN & BAU Cik Bunga CLEAR CLEAR CLEAR tak sampai CFSW tinggal separuh pun. Di wall kami pun bersepah feedback cust puas hati 100% puas hati. . Yup. Pilih pembersih wanita yang bersifat merawat mcm CFSW. . CFSW rawat sampai akar umbi. Sampai keputihan yang bertukar hijau tu kering dan tak wujud lagi. Jom, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni🤗 . Tunggu ape lagi tuu kann..❤️ Jangan lepaskan peluang utk grab sebotol CFSW nie hari nie jugak tau Whatsapp je wawa kat 0175604275 atau nak DM je pon boleh Jangan lepaskan peluang nie uols!! Ramai dah cuba tau..kesan nya in shaa Allah tidak mengecewakan . #cfsw #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #kkmapproved #skinstories #skinstories agent #skinstories beautycare #missvbermasalah #jomrawat #missvwangi #missvketat #missvlonggar #keputihanmissv #missvberbau #senggugut

    0
  • BUKAN !!! BUKAN !!! BUKAN Pembersih Wanita biasa-biasa ni. BUKAN Pembersih Cikai punyaa. BUKAN Pembersih Clichè yang bersepah di pasaran. . Apa yang lain? 🤔 . Celebrity Feminine Scrub Wash Pembersih Wanita SCRUB PERTAMA di MALAYSIA. ❤️ . Pembersih Wanita PALING WANGI di Malaysia. . Pembersih Wanita CFSW bersifat MERAWAT sampai akar umbi. . Pembersih Wanita paling sejuk dingin di Malaysia. . Kalau rasa nak spray perfume kat Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW. Ya Allah terlajaks wangi sampai satu toilet boleh bau . Kalau rumah dekat dgn jiran, rumah dia pun boleh sampai.️ . Kalau rasa perlukan masker utk Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW sbb CFSW dh ada scrub lembut & halus utk cerah & pinkishkan Cik Bunga sampai terlajak putehhh. . Kalau rasa nak rawat masalah Keputihan, Bau, Gatal-Gatal Cik Bunga, cuci dgn CFSW sbb CFSW rawat Masalah Cik Bunga SEPANTAS 3 HARI . . Tak ke ALL IN ONE? Buat apa bayar lebih. Sila jadi pengguna bijak pliss. Mcm mana nak jd pengguna bijak? Laburkan sedikit $$ utk sebotol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH . ❤️ Ehhh, lupa nak bagitahu. Untuk tiga hingga empat bulan ni. Jimat. Pump pump tak habis-habis . . Tunggu ape lagi tuu kann..❤️ Jangan lepaskan peluang utk grab sebotol CFSW nie hari nie jugak tau Whatsapp je wawa kat 0175604275 atau nak DM je pon boleh Jangan lepaskan peluang nie uols!! Ramai dah cuba tau..kesan nya in shaa Allah tidak mengecewakan . #cfsw #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #kkmapproved #skinstories #skinstories agent #skinstories beautycare #missvbermasalah #jomrawat #missvwangi #missvketat #missvlonggar #keputihanmissv #missvberbau #senggugut

    0
  • Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. ❤️ . Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga. Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau. . Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant. . Once dh guna, even sekali try dah tak boleh hidup kalau CFSW takde. Rasa hidup tak lengkap. Cik Bunga tak fresh mcm biasa. Kami berani jamin Celebrity Feminine Scrub Wash tak sama dgn pembersih Cik Bunga di pasaran yg lain sampai selalu sold out dlm beberapa hari sahaja. . Tunggu ape lagi tuu kann..❤️ Jangan lepaskan peluang utk grab sebotol CFSW nie hari nie jugak tau Whatsapp je wawa kat 0175604275 atau nak DM je pon boleh Jangan lepaskan peluang nie uols!! Ramai dah cuba tau..kesan nya in shaa Allah tidak mengecewakan . #cfsw #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #kkmapproved #skinstories #skinstories agent #skinstories beautycare #missvbermasalah #jomrawat #missvwangi #missvketat #missvlonggar #keputihanmissv #missvberbau #senggugut

    1
  • Biasa dengar jerawat pada muka?🤔 Confirmlah selalu dengar. Mesti sedih and nak rawat kan?️ . Pernah dengar jerawat pada Cik Bunga?🤔 Tak pernah? . Jangan ingat takde ye. Bila Cik Bunga tak dijaga, bila Cik Bunga kotor, bila Cik Bunga tak dicuci bersih, bila Cik Bunga mula keluar lendir keputihan, bau dan gatal-gatal, bila Cik Bunga mula kuman membiak. 🤢 . Jerawat pd Cik Bunga mula tumbuh. Please be alert. Itu tanda Cik Bunga anda tidak bersih luar dan dalam. Nnt boleh menyebabkan pembiakan kutu kelamin juga. . Ishhh, bila Cik Bunga dah bagi tanda nak dirawat. Cepat-cepat cuci dgn CFSW . Belum ada tanda ? Semua wanita wajib cuci Cik Bunga dengan pembersih wanita tau utk langkah penjagaan setiap hari. Jom bersih-bersih dgn Celebrity Feminine Scrub Wash . Tunggu ape lagi tuu kann..❤️ Jangan lepaskan peluang utk grab sebotol CFSW nie hari nie jugak tau Whatsapp je wawa kat 0175604275 atau nak DM je pon boleh Jangan lepaskan peluang nie uols!! Ramai dah cuba tau..kesan nya in shaa Allah tidak mengecewakan . #cfsw #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #kkmapproved #skinstories #skinstories agent #skinstories beautycare #missvbermasalah #jomrawat #missvwangi #missvketat #missvlonggar #keputihanmissv #missvberbau #senggugut

    0
  • Sponsored ads

  • [RUGINYA JADI PEREMPUAN] 🤔 . Kalo RM 59.00 untuk 3-4 bulan penggunaan pun tak boleh nak labur untuk kesihatan dan kebersihan Cik Bunga Muka dah cantik.. Badan dah lawa.. Tp Cik Bunga ada sikit bauuu.. Ada sikit basah-basah. Lembap-lembap. Kadang-kadang ada sikit keluar kuning-kuning nak hijau...🤢 Ishkk, dah kronik dah sampai tahap mcm ni. Gatal-gatal pulak tu.. Jangan sibuk jaga penampilan luaran, kalo abaikan dalaman. Jaga kesihatan diri sendiri dulu, sebelum dambakan pujian dr org luar. Mungkin kita boleh tipu 1 donia, tp tak bleh tipu diri sendiri yang menahan penyakit Cik Bunga. Nak jadi yang terbaik.. termantapp.. terbersih...?? Cantik Luaran, Bersih Dalaman? ❤️ . Hubungi kami sepantas kilat utk Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.️ . Tunggu ape lagi tuu kann..❤️ Jangan lepaskan peluang utk grab sebotol CFSW nie hari nie jugak tau Whatsapp je wawa kat 0175604275 atau nak DM je pon boleh Jangan lepaskan peluang nie uols!! Ramai dah cuba tau..kesan nya in shaa Allah tidak mengecewakan . #cfsw #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #kkmapproved #skinstories #skinstories agent #skinstories beautycare #missvbermasalah #jomrawat #missvwangi #missvketat #missvlonggar #keputihanmissv #missvberbau #senggugut

    0
  • Rungsing tahap maximum nak guna pembersih wanita apa ? 🤢Semua tak bagus? Lepas guna jadi sensitif? Jadi gatal-gatal? Kulit Cik Bunga mula meradang, kering dan kusam? Huwaaaaaaaa.. . Nak pilih pembersih wanita kena yang sesuai dgn kulit Cik Bunga yang nipis dan sensitif. Macam CFSW ni pH yang digunakan pH tetap Cik Bunga. pH lembut dan sangat sesuai digunakan kerap-kerap. ❤️ . Nak pilih pembersih wanita kena yang bersifat merawat sampai akar umbi. Bukan sekadar mencuci je. Mcm CFSW ni merawat semua all in one masalah Cik Bunga mcm Keputihan, Kegatalan, Bau even Cik Bunga yg gelap sebab ada scrub lembut halus dalam pembersih Cik Bunga CFSW. hikhik. . For sure sangat wangi lah sampai satu toilet boleh bau. Andddd sejukkkkkk mcm letak ais batu berkilo-kilo. Let's lah! Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Celebrity Feminine Scrub Wash. Ngeeeee~ . Tunggu ape lagi tuu kann..❤️ Jangan lepaskan peluang utk grab sebotol CFSW nie hari nie jugak tau Whatsapp je wawa kat 0175604275 atau nak DM je pon boleh Jangan lepaskan peluang nie uols!! Ramai dah cuba tau..kesan nya in shaa Allah tidak mengecewakan . #cfsw #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #kkmapproved #skinstories #skinstories agent #skinstories beautycare #missvbermasalah #jomrawat #missvwangi #missvketat #missvlonggar #keputihanmissv #missvberbau #senggugut

    1
  • PERCAYA ATAU TIDAK? Celebrity Feminine Scrub Wash ini mampu menarik keluar KE.PU.TIH.AN, MENGHILANGKAN GATAL, BAU & ME.RA.PA.TKAN Cik Bunga anda sehingga 90%.. . Ya, betul! hampir 100% pelanggan kami yang menggunakan Pembersih Cik Bunga Scrub ini amat berpuas hati dan terus menjadi pelanggan tetap kami. . Sebelum ini... . Pelanggan ada bagitau, mereka susah untuk mendapatkan pencuci Cik Bunga yang benar-benar dapat menghilangkan gatal, bau dan ke.putih.an mereka. . Tetapi selepas jumpa "kami" . Mereka berkata! "Alhamdulillah, inilah yang saya cari selama ini!" selepas menggunakan pencuci Cik Bunga Scrub ini, ke.puti.ha.n semakin kurang, bau & gatal juga terus hilang malah mampu mer.apat.kan dan mencerahkan Cik Bunga. Dah la berscrub lembut yang buat Cik Bunga rasa ibarat di SPA 5 Bintang. Hebat betul Pembersih Cik Bunga Skin Stories. . FUHHHH!!!!! banyak lagi yang mereka kata. . Tunggu ape lagi tuu kann..❤️ Jangan lepaskan peluang utk grab sebotol CFSW nie hari nie jugak tau Whatsapp je wawa kat 0175604275 atau nak DM je pon boleh Jangan lepaskan peluang nie uols!! Ramai dah cuba tau..kesan nya in shaa Allah tidak mengecewakan . #cfsw #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #pencucimissv #kkmapproved #skinstories #skinstories agent #skinstories beautycare #missvbermasalah #jomrawat #missvwangi #missvketat #missvlonggar #keputihanmissv #missvberbau #senggugut

    0