#nudecollection

nudecollection instagram photos & videos

  • UGENS FARVE ❤ UNLOCKED Ugens farve er fra den nye NUDE COLLECTION fra CND VINYLUX #vippelounge #kattesund14 #horsens #ugensfarve #cnd #vinylux #lækkerfarve #nudecollection #unlocked

    0
  • Gorgeous shellac unearthed from the nude collection with golden white Multiglitz a match made in heaven! @jkone_beauty_salon @servethepro @lovelecente #unearthed #cndnudes #newcollection #nudecollection #beauty #nails #shellac #goldenwhitemultiglitz

    0
  • Sponsored ads

  • FEEDBACK. . DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • FEEDBACK . . DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • Feedback dari sis @nrfthah97 . . DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • Sponsored ads

  • DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    0
  • DOLLANIS MATTE LIP CREMES The Love Collections 3 lipsmattes dalam 1 kotak . RM50. Postage rm8sm/Rm11ss . WHATSAPP 01119247640 . ✅Lipmatte berkualiti tinggi ✅Variasi warna cantik & menarik ✅Bau sangat wangi ✅Mengandungi Vitamin E ✅Berfungsi merawat bibir ✅Elak bibir mengelupas ✅Tidak mengeringkan bibir ✅Tidak melekit ✅Warna tak mudah pudar ✅Tahan lama ✅Tak perlu touch up selepas makan ✅Tak lekat kesan pada gelas ✅Tekstur creamy ringan ✅Menjadikan bibir lebih menawan ✅Mudah dicuci & ditanggalkan . . Warna nude yang sangat cantik dan menarik. Tidak terlalu terang & sesuai untuk ke semua majlis. . Bau sangat wangi seperti bau vitamin C. Rasa macam nak makan je. . Tekstur creamy yang sangat ringan. Rasa macam tak pakai lipstik pun. . Tidak melekit. Cepat kering menjadi matte pada bibir. . Mengandungi Vitamin E yang merawat bibir. Elakkan bibir kering mengelupas & juga bibir menjadi kehitaman. . Tahan lama. Warna lipmatte ini tidak akan pudar @ hilang walaupun selepas makan. . Tidlipmattedollanis kesan pada gelas @ straw @ sudu. Dan juga boleh cium anak-anak anda pada bila-bila masa. . Apply 1 layer dah cukup untuk cover keseluruhan bibir. Amat menjimatkan. . #dollanis #dollanis lipmmate #dollanis lipcreme#dollanis murah #lipmattedollanis #fattahaminz #fattzura #nudecollection #lovecollection #neelofa

    1
  • Sponsored ads

  • The best thing to come home to #gifttomyself #jefreestar #jeffreestarcosmetics #mininudes #velourliquidlipstick #nudecollection #thingofbeauty

    0
  • #shellacnudecollection is perfect for any #bridetobe #cndnudecollection #shellacunlocked #shellacunearthed #shellacuncovered #shellacunmasked #powerpolish #weddingnails #weddingglam #naturalnails #nudecollection #nailcare #weddingprep We offer an Out Service Package for you and your wedding party perfect for the night before your #bigday for more information DM or email hello@missqbeauty.co.uk

    0
  • Some of the amazing NEW PS NUDES COLLECTION is available to purchase now in Penneys Carlow. If you want a @kimkardashian style makeup bag for less then look no further! Prices starting at just €1.50 #penneys #primark #beauty #penneys beauty #primark beauty #kkwbeauty #kimkardashian #nude #nudecollection

    0
  • De délicieux nudes pour chaque carnation ! Pour quel #VelvetTheLipstick avez-vous craqué ? #nudecollection #VelvetTheLipstickNude #teamvelvet #bourjois RougeVelvet #lipstickmatte #lipstickaddict #lipsticklover #bourjois #bourjois paris

    1
  • Hi korang! . Dah ready ke utk rin upload gambar2 Tuesday in Love Halal Nail Polish in NUDE COLLECTION?? Hiks . Sabar.. sabar.. peminat nude memang ramai. Termasuk diri rin sendiri. Even lipstick pun rin akan go with nude color tau. . Kenapa rin suka nude? Sebab.. warna nude ni bagi rin nampak sangat natural & soft at the same time. Also nampak elegant gitu. Bila pakai warna nude ni mostly tak nampak macam over sangat. Orang keliling pun kadang tak perasan pun yg kita ada pakai something sebenarnya. Sbb warna dia soft sangat. . Tak kurang juga, warna nude ni memang cepat habis. Jadi kami dah open pre order untuk batch yg kedua. Dijangka sampai 28th Feb ni. . Untuk yg dah booking order jangan risau. Uols punya dah diasingkan. Ni khas utk mereka yg tak booking apa2 dan nak tunggu sampai TIL nail polish betul2 sampai kat kami. . Rin nasihatkan korang supaya peka betul2 bila TIL nail polish kami sampai sbb kalau korang lambat, warna2 HOT akan disapu oleh orang lain -- #teamaarasofieya #vegan nailpolish #vegan #tuesdayinlove #halal nailpolish #waterpermeable nailpolish #waterpermeable #inglot #kekasihpaksarela #iamhomegrown #vivyyusof #halal #fattzura #tuesdayinlove nailpolish #vegan #crueltyfree #parabenfree #muslimah #niqabis #glitter #glitter nailpolish #floral #floral nailpolish #nudecollection

    0
  • Sponsored ads

  • A few pics of recent work..... Eyebrow Wax - £6 Gel Mannicure - £20 #themanicurecompany #browsonfleek #nudecollection #boldlybare #browwax

    0
  • Gorgeous colour from the new @cndworld Nude Collection #shellac #manicure #nudecollection #unearthed #allurebeautyandspa

    0