#kurus

kurus instagram photos & videos

  • Pilkianpi obat penambah nafsu makan / gemuk Perminggu naik 2/3 kg , garansi uang kembali jika tidak manjur Siap melayani orderan dalam / luar negri harga 100.000 isi 60 kapsul beli 3 botol gratis + 1 botol (= harga 75000/botol) FASTRESPONSE WA +6287724000090 LINE pil_kianpi BBM 5EC445B9 #pelangsing #pelangsing badan #pelangsing ampuh #pelangsing tubuh #surabaya #malang #madura #jakarta #badan #kurus #kurus cepat #kurus sihat #kurus tanpasenaman #kosme #kosme tikmurah #kosme tiksurabaya #kosme tykinaturalne #komsetikmurah #artis #alaartis #shop #onlineshopping #syahrini #jedar

    0
  • FIFORLIF Minuman Ajaib BerNUTRISI Tinggi untuk atasi perut buncit dan menurunkan berat badan pria & wanita rasa Blackcurrant . KANDUNGAN FIFORLIF : Goji Berry, Psyllium Husk, Soluber, Probiotic, Fruktosa (gula buah), Bit Merah, Vitamin Premix (A,B1,B2,Niasin,Asam pantothenic,B6,B12,C,D3,E), Mineral, Enzim (Amylase, Protease, Lipase, Cellulose, Lactase, Pectinase phosphate, ribonuclease), Ekstrak Campuran Buah ,Sayuran (Jeruk Pontianak, Apel, Pisang, Mangga, Stroberi, Tomat, Pepaya, Brokoli, Wortel, Bayam, Kubis, Lemon) . Dengan perpaduan bahan-bahan yang telah di gunakan sejak zaman dahulu dan dengan kualitas terbaik.FIFORLIF sangat tepat untuk menjaga kesehatan saluran pencernaan khususnya colon (usus besar) anda melalui proses detoksifikasi bernutrisi tinggi, kandungan Goji Berry dan Vitamin Premix yang ada di dalam FiForLif juga sangat baik untuk membuat organ tubuh kembali bekerja dengan baik. . Manfaat FIFORLIF . 1. Melancarkan buang air besar (BAB) 2. Mengeluarkan racun sisa kotoran lama (karsinogen) yang menempel di dinding usus besar 3. Menjaga kesehatan saluran pencernaan 4. Mengatur kadar gula darah 5. Menurunkan kadar kolesterol sehingga menurunkan resiko penyakit jantung 6. Membantu menurunkan berat badan 7. Merampingkan perut 8. Membantu diet secara sehat . (Original !! , expired date Aman !!) Kemasan isi = 15 sachet HARGA : Rp 320.000 . Langsung ORDER aja kesini : WA : 0816 168 2008 LINE: @bve7324z (pakai @) PIN BB: 57A973EB . #fiforlif #fiforlif e #fiforlif jakarta #fiforlif murah #herbaldiet #pelangsing #kurus #obatkurus #obatdiet #obatdiet alami #obatdiet aman #obatlangsing #herbalpelangsing #herbalpengurus #fiforlif bekasi #fiforlif depok #solusiperutbuncit #dietsehat #dietaman #programdiet #dietserat #detoxusus #pentingnyadetox #infosehat #solusisehat #perutbuncit #atasibuncit #cegahkolesterol #seratsehat #minumansehat

    0
  • Mesti Fikirkan Ada Semua Khasiat Macros Dalam Hidangan . Kalau diet makan sup sayur tak cukup macros - hanya ada karbohidrat shj . Apa lg perut bunyi blk tak sampai 2 jam .. laparrr balik walau baru je makan.. pernah rasa mcm tu ??? inilah sebabnya . Coach Haslina 0173256869 ( perempuan shj) Coach Nasir 0127030097 Certified Group Fitness Training & Coach Pemakanan 12 tahun . . menu sihat , cara masak dan resepi tanpa berlapar, workout berkesan dan juga step by step bantuan dari coach dan team support ➡️Sesi intake terbaru di buka utk Transformasi 30 Hari (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . #kurus tanpaberlapar #jomkurus #herbalifemalaysia #kurus #powerfitkl #passion #eatclean #dietatkins #fattzura #tipskurusmudah #tipskuruscepat #cabarankurus #jkim #perempuanfuhh #neelofar #bajuxl #tudungmurah #dietkirakalori #kalorimakanan #dietmalaysia #personalcoachmalaysia #fitnessmalaysia #piloxingmalaysia #tipsdietoftheday #healthyfood #eatclean food #kurus tanpaberlapar #jomkurus #dietherbalife

    0
  • Sponsored ads

  • FIFORLIF Minuman Ajaib BerNUTRISI Tinggi untuk atasi perut buncit dan menurunkan berat badan pria & wanita rasa Blackcurrant . KANDUNGAN FIFORLIF : Goji Berry, Psyllium Husk, Soluber, Probiotic, Fruktosa (gula buah), Bit Merah, Vitamin Premix (A,B1,B2,Niasin,Asam pantothenic,B6,B12,C,D3,E), Mineral, Enzim (Amylase, Protease, Lipase, Cellulose, Lactase, Pectinase phosphate, ribonuclease), Ekstrak Campuran Buah ,Sayuran (Jeruk Pontianak, Apel, Pisang, Mangga, Stroberi, Tomat, Pepaya, Brokoli, Wortel, Bayam, Kubis, Lemon) . Dengan perpaduan bahan-bahan yang telah di gunakan sejak zaman dahulu dan dengan kualitas terbaik.FIFORLIF sangat tepat untuk menjaga kesehatan saluran pencernaan khususnya colon (usus besar) anda melalui proses detoksifikasi bernutrisi tinggi, kandungan Goji Berry dan Vitamin Premix yang ada di dalam FiForLif juga sangat baik untuk membuat organ tubuh kembali bekerja dengan baik. . Manfaat FIFORLIF . 1. Melancarkan buang air besar (BAB) 2. Mengeluarkan racun sisa kotoran lama (karsinogen) yang menempel di dinding usus besar 3. Menjaga kesehatan saluran pencernaan 4. Mengatur kadar gula darah 5. Menurunkan kadar kolesterol sehingga menurunkan resiko penyakit jantung 6. Membantu menurunkan berat badan 7. Merampingkan perut 8. Membantu diet secara sehat . (Original !! , expired date Aman !!) Kemasan isi = 15 sachet HARGA : Rp 320.000 . Langsung ORDER aja kesini : WA : 0816 168 2008 LINE: @nut2052k (pakai @) PIN BB: 57A973EB . #fiforlif #fiforlif e #fiforlif jakarta #fiforlif murah #herbaldiet #pelangsing #kurus #obatkurus #obatdiet #obatdiet alami #obatdiet aman #obatlangsing #herbalpelangsing #herbalpengurus #fiforlif #fiforlif jakarta #solusiperutbuncit #dietsehat #dietaman #programdiet #dietserat #detoxusus #pentingnyadetox #infosehat #solusisehat #perutbuncit #atasibuncit #cegahkolesterol #seratsehat #minumansehat

    0
  • Lagi testimoni kilo up.. memang berkesan.. habis sebotol dah nmpk perubahan, sangat2 puas hati, tindak balas yang CEMERLANG!! UNTUNG BELI AWAL.. HARGA PROMOSI N FREE POSTAGE DISEDIAKAN.. . WASSAP ➡kilo up 011-61809239 (Utk harga promosi & free postage) . WASSAP ➡kilo up 011-61809239 (Utk harga promosi & free postage) . #kiloup #tambahberatbadan #kurus #keding #nakgemuk #piltambahberat #nakgemuk taknakkurus #protein #gym #workout #makanbanyak #halal #promosi #sayajual #bazar #abgsado #gemukisawesome #vanilla #produkgemuk #foodfitness #piltambahselera #sado #testimoni - #regrann

    1
  • YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . . BACA SAMPAI HABIS . . SAYA DARI ORANG GEMOK SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE. . . FUNGSI : MENAIKAN METOBOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 1000 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG . . 4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST . 5)NOTA PEMAKANAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMANGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . . . FAT BURNER MEGA 3.0 DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150 . . . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 0192244278 0192244278 Untuk info lebih lanjut FOLLOW IG SAYA @COACH_SLIMFIT . FREE SHAKER FREE NOTA DIET ATKINS FREE ONLINE COACHING DI GROUP FACEBOOK . FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . COD AREA KLANG DAN SHAH ALAM . . #fatburner mega #lemonex #gcxfactor #codshahalam #mesotropin #hydrowhey #titanwhey #codfatburnerklang #codfatburnermegashahalam #dietatkins #kevinzahri #kurus #herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurus sihat #coachkurus malaysia #jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner #dietatkins #dietkalori

    0
  • Taknak kurus ke uolss ?? Xkan nak tengok je orang lain punya body goals awak pulak macam peti ais dua tingkat ..no no no takmo takmo takmo ! Zaman sekarang semua gegurl kena pandai jaga badan tau .Kalau tak nanti bf carik lain haa time tu baru nak nyesal kenapa aku xkurus dlu . So ni akida nak share cara paling senang korang boleh maintain berat badan plus korang boleh kurus dalam masa xsampai sebulan but kena ikut cara yg betul la ye hikhik . Masa mula mula akida try consume tea ni sumpah akida rasa menyampah n xsuka dengan effect dia sbb akida kena repeat pegi toilet berkali kali . Tapi bila akida pikir balik kenapa akida nak rasa menyampah plk. Najis !! Kena lah buang . So akida pikir bebaik je lepas tu .. . After a week .. akida rasa badan macam ada perubahan siket .. kawan akida pun tegur akida dah ada shape lah huhu . Last2 akida pikir balik ..kenapa akida x jual je benda ni ..sbb org cakap benda baik kena kongsi .. alhamdulillah akhirnya akida dah mula jual pun teatox ni .. . Teatox ni bagus tau korang . Banyak manfaat exspecially utk org yg sembelit .. stay tuned !! Nanti akida share lagi okay #malaysia #kurus #teakurus #malaysia ntrustedseller #baazarpaknil

    0
  • Sponsored ads

  • YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . . BACA SAMPAI HABIS . . SAYA DARI ORANG GEMOK SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE. . . FUNGSI : MENAIKAN METOBOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 1000 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR TEKNIK TAK MAKAN NASI TAPI KENYANG . . 4)LEPAS KURUS AJAR KARBO TEST . 5)NOTA PEMAKANAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMANGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . . . FAT BURNER MEGA 3.0 DOUBLE DOSE FORMULA BARU RM150 . . . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 0192244278 0192244278 Untuk info lebih lanjut FOLLOW IG SAYA @COACH_SLIMFIT . FREE SHAKER FREE NOTA DIET ATKINS FREE ONLINE COACHING DI GROUP FACEBOOK . FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . COD AREA KLANG DAN SHAH ALAM . . #fatburner mega #lemonex #gcxfactor #codshahalam #mesotropin #hydrowhey #titanwhey #codfatburnerklang #codfatburnermegashahalam #dietatkins #kevinzahri #kurus #herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurus sihat #coachkurus malaysia #jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner #dietatkins #dietkalori

    0
  • FRESKIN WHITE Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut Kelebihan mandian freskin white 1.Memberi kelembapan yg maksima. 2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten 3.Tidak melekit. 4.Sesuai utk semua golongan. 5.Menghilangkan daki. 6.Sekatakan kulit badan. 7.Wangian ala aromaterapi. 8. Kulit lebih segar #kurus #kurus _pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kurus kanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajual murah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putih kekal #ctdk #faridkamilz #showergel

    0
  • FRESKIN WHITE Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut Kelebihan mandian freskin white 1.Memberi kelembapan yg maksima. 2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten 3.Tidak melekit. 4.Sesuai utk semua golongan. 5.Menghilangkan daki. 6.Sekatakan kulit badan. 7.Wangian ala aromaterapi. 8. Kulit lebih segar #kurus #kurus _pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kurus kanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajual murah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putih kekal #ctdk #faridkamilz #showergel

    0
  • FRESKIN WHITE Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut Kelebihan mandian freskin white 1.Memberi kelembapan yg maksima. 2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten 3.Tidak melekit. 4.Sesuai utk semua golongan. 5.Menghilangkan daki. 6.Sekatakan kulit badan. 7.Wangian ala aromaterapi. 8. Kulit lebih segar #kurus #kurus _pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kurus kanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajual murah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putih kekal #ctdk #faridkamilz #showergel

    0
  • Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni Tips nak kurus yang perlu awak tahu: korban kan apa yang telah jadi habit no fast food kurangkan makan manis air masak wajib! jiwa kena kental guna tangga, jangan guna lif & escalator jangan duduk setempat lama sangat banyakkan sayur dan buah dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! Khas untuk customer kaknis je ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 #kurus #setkurus #setslimming #setslimming shaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleesunway

    0
  • Sponsored ads

  • Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni Tips nak kurus yang perlu awak tahu: korban kan apa yang telah jadi habit no fast food kurangkan makan manis air masak wajib! jiwa kena kental guna tangga, jangan guna lif & escalator jangan duduk setempat lama sangat banyakkan sayur dan buah dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! Khas untuk customer kaknis je ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 #kurus #setkurus #setslimming #setslimming shaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleesunway

    0
  • Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni Tips nak kurus yang perlu awak tahu: korban kan apa yang telah jadi habit no fast food kurangkan makan manis air masak wajib! jiwa kena kental guna tangga, jangan guna lif & escalator jangan duduk setempat lama sangat banyakkan sayur dan buah dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni: 1. Omega Guard (3 bulan penggunaan) -Mencegah daripada salur darah tersumbat -Merendahkan tahap kolesterol -Mengawal masalah berat badan -Mencegah darah dari membeku -Membantu mengecutkan otot yang bengkak -Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak 2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan) -Mengatasi masalah sembelit -Membuang toksin dari usus -Membantu melawas -Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis 3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan) -Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot -Menjaga nafsu makan -Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit) -Kenyang untuk jangka masa yang panjang Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee? Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus! Khas untuk customer kaknis je ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 #kurus #setkurus #setslimming #setslimming shaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleesunway

    0
  • FIFORLIF Minuman Ajaib BerNUTRISI Tinggi untuk atasi perut buncit dan menurunkan berat badan pria&wanita rasa Blackcurrant . KANDUNGAN FIFORLIF : Goji Berry, Psyllium Husk, Soluber, Probiotic, Fruktosa (gula buah), Bit Merah, Vitamin Premix (A,B1,B2,Niasin,Asam pantothenic,B6,B12,C,D3,E), Mineral, Enzim (Amylase, Protease, Lipase, Cellulose, Lactase, Pectinase phosphate, ribonuclease), Ekstrak Campuran Buah ,Sayuran (Jeruk Pontianak, Apel, Pisang, Mangga, Stroberi, Tomat, Pepaya, Brokoli, Wortel, Bayam, Kubis, Lemon) . Dengan perpaduan bahan-bahan yang telah di gunakan sejak zaman dahulu dan dengan kualitas terbaik.FIFORLIF sangat tepat untuk menjaga kesehatan saluran pencernaan khususnya colon (usus besar) anda melalui proses detoksifikasi bernutrisi tinggi, kandungan Goji Berry dan Vitamin Premix yang ada di dalam FiForLif juga sangat baik untuk membuat organ tubuh kembali bekerja dengan baik. . Manfaat FIFORLIF . 1. Melancarkan buang air besar (BAB) 2. Mengeluarkan racun sisa kotoran lama (karsinogen) yang menempel di dinding usus besar 3. Menjaga kesehatan saluran pencernaan 4. Mengatur kadar gula darah 5. Menurunkan kadar kolesterol sehingga menurunkan resiko penyakit jantung 6. Membantu menurunkan berat badan 7. Merampingkan perut 8. Membantu diet secara sehat . (Original !! , expired date Aman !!) Kemasan isi = 15 sachet HARGA : Rp 320.000 . Langsung ORDER aja kesini : WA : 0816 168 2008 LINE: @nut2052k (pakai @) PIN BB: 57A973EB . #fiforlif #fiforlif e #fiforlif jakarta #fiforlif murah #herbaldiet #pelangsing #kurus #obatkurus #obatdiet #obatdiet alami #obatdiet aman #obatlangsing #herbalpelangsing #herbalpengurus #fiforlif #fiforlif jakarta #solusiperutbuncit #dietsehat #dietaman #programdiet #dietserat #detoxusus #pentingnyadetox #infosehat #solusisehat #perutbuncit #atasibuncit #cegahkolesterol #seratsehat #minumansehat

    0
  • FRESKIN WHITE Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut Kelebihan mandian freskin white 1.Memberi kelembapan yg maksima. 2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten 3.Tidak melekit. 4.Sesuai utk semua golongan. 5.Menghilangkan daki. 6.Sekatakan kulit badan. 7.Wangian ala aromaterapi. 8. Kulit lebih segar #kurus #kurus _pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kurus kanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajual murah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putih kekal #ctdk #faridkamilz #showergel

    0
  • PostNatal LaMamma ni memang BFF Ibu. KHASIAT #JamuSedapLaMamma ni . Membantu repair RAHIM Hilangkan KEPUTIHAN Atasi masalah PMS HAID ✂️ Bantu cepatkan luka bersalin atau CZER kering Body SLIM macam Che Ta MILKBOOSTER meriahkan susu badan Beri TENAGA sepanjang hari Atasi SEMBELIT . Harga: RM90 (sm) / Rm100(ss) Combo 2: RM160 (sm) / Rm180 (ss) . PERCUMA #LaTherapyOilByElsee sementara stok masih ada. . Nak merisik, cuma DM KakJa atau whatsapp teruih je ya. Risik la ia cecepat sementara PROMOSI masih ada. . 012.7142042 012.7142042 012.7142042 . Boleh juga ke www.shopee.com.my/jajaxerul . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Owned by @jajaxerul #ummimoden PostNatal @petua.bersalin.berpantang PreNatal @naikkan.hb.low Katalog produk @lamamma.my ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

    1
  • Sponsored ads

  • FRESKIN WHITE Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut Kelebihan mandian freskin white 1.Memberi kelembapan yg maksima. 2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten 3.Tidak melekit. 4.Sesuai utk semua golongan. 5.Menghilangkan daki. 6.Sekatakan kulit badan. 7.Wangian ala aromaterapi. 8. Kulit lebih segar #kurus #kurus _pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kurus kanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajual murah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putih kekal #ctdk #faridkamilz #showergel

    1
  • FRESKIN WHITE Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut Kelebihan mandian freskin white 1.Memberi kelembapan yg maksima. 2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten 3.Tidak melekit. 4.Sesuai utk semua golongan. 5.Menghilangkan daki. 6.Sekatakan kulit badan. 7.Wangian ala aromaterapi. 8. Kulit lebih segar #kurus #kurus _pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kurus kanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajual murah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putih kekal #ctdk #faridkamilz #showergel

    0
  • TIDAK LAGI KETAT DAN SUSAH DENGAN OPTRIMAX BUAH PLUM . @buahplum_original > Diet Sehat Tanpa Olahraga ❌ > Turun 2-10 KG Dalam Sebulan > Setelah 8 Jam Konsumsi 98% BAB > 100% Herbal > Berbentuk Buah Tidak berbentuk bubuk, pil, ataupun kapsul ❌ . . YUK KEPOIN TESTIMONIALNYA DI INSTAGRAM . @buahplum_original . BISA TURUN 3-10KG DALAM SEBULAN LOH‼️ #optrimaxplum murah #optrimaxplum #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #dietmudah #buahplum #buahplum diet #dietsehat #eatcleaning #dietfood #diet #maudiet #lagidiet #suplementdiet #kurus #maukurus #dietplum #buahdiet #dietsehat #dietalami #dietcepat #cepatkurus

    0