#kulitputihgebu

kulitputihgebu instagram photos & videos

  • Good Morning beautiful - Bersusah-sudah dahulu, bersenang-senang kemudian. Jangan takut untuk susah sekarang, Insyallah ada hasil nya nanti -

    1
  • Happy Monday beautiful - No Monday Blues ok! Jom sebarkan positivity and remember to smile

    1
  • Hi beautiful - Korang tau tak? Apa-apa yang korg buat make sure korg selalu positif and usaha keras. Insyallah semuanya rasa dipermudahkan

    1
  • Sponsored ads

  • Jangan tunggu peluang, tapi cipta peluang! - Motivasi sikit, bagi korg semangat kerja esok

    1
  • Tiada yang senang dalam hidup ini, yang penting korg kena rajin usaha dan usaha

    1
  • Ujian yang membuatkan kita makin kuat. So jangan sesekalo mengalah dengan ujian

    1
  • SUAMI MENGAMUK BILA AKU BELI " B-GLO CHEWTAB NI " Last2..lepas 3 minggu dia tegur " sayang, kulit awak makin cerah & lembut la " . huhuhu... baru dia tahu ! aku bukan saja-saja nak perabis duit.. tapi untuk dia jugak..hehehe . nak rasa kesan kulit wajah flawless dengan ekstrak khasiat tomato sehingga 3x ganda ? . klik sini ==> http://GloChewTabMemoreen.wasap.my #ashmimie #agenkuantan #BgloChewtabMemoreen #brainbooster #kulitputihgebu #skinflawless #gengpulunsales #aqwaaherbs

    0
  • Sponsored ads

  • SUAMI MENGAMUK BILA AKU BELI " B-GLO CHEWTAB NI " Last2..lepas 3 minggu dia tegur " sayang, kulit awak makin cerah & lembut la " . huhuhu... baru dia tahu ! aku bukan saja-saja nak perabis duit.. tapi untuk dia jugak..hehehe . nak rasa kesan kulit wajah flawless dengan ekstrak khasiat tomato sehingga 3x ganda ? . klik sini ==> http://GloChewTabMemoreen.wasap.my #ashmimie #agenkuantan #BgloChewtabMemoreen #brainbooster #kulitputihgebu #skinflawless #gengpulunsales #aqwaaherbs

    0
  • DAH ORDER AINAA SERUM KE BELUM ? KALAU BELUM CEPAT CEPAT ORDER KALAU NAK KULIT UUOLSSS PELOLESSS GILER RAYA NANTI ❤ . Hilangkan jerawat Pudarkan parut jerawat Mencerahkan Melembabkan kulit Melembutkan kulit Mengecilkan pores Meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive . Whatsapp ke +60189684371 utk tempahan/pertanyaan ❤ . #nsabeautyserum #syafiqahainaserum #nsabeautyagent #nsabeautyofficial #tipskecantikkan #tipspenjagaanmuka #tipspenjagaankulitwajah #tipscantik #setpenjagaankulit #bestserum #facewash #serum muka #serum wajah #cantik #sihat #serum #tipskulitcantik #tipskulitputih #kulitcantik gebu #kulitcantik #kulitputihgebu #kecantikkan #naturalskincare #originalskincare #skincaremurah #skincareterkini #produkoriginal #nsabeautypenang #waterbasedserum

    0
  • Hai hampa semua, dok buat apa tue, tgh landing2 ka??? Sambil2 landing tue, klau dok pkiaq ada mslh kulit muka yg tiba2 naik jerawat ka, naik jeragat, parut xmau hilang ka @ kulit hampa jenis kering, sensitif. Meh la cuba @kefiraskincare. Kami beri jaminan yg hampa pasti akan jatuh cinta dgn produk kami. Sma mcm pengguna2 yg lain. Haaa sbb tue kami kata, xkenal maka xcinta. Gitewwww - Keistimewaan Kefira Skincare: ✔ Mencerah & menghaluskan kulit ✔ Kulit lebih anjal & awet muda ✔ Menegangkan kulit & anti kedutan ✔ Menghilangkan jerawat, jeragat & parut ✔ Melembabkan kulit ✔ Melindungi kulit dari sinar uv ✔ Tona kulit lebih sekata ✔ Mengecilkan liang pori di wajah ✔ Menghilangkan cengkung & lingkaran gelap di bawah mata ✔ Sesuai untuk semua peringkat umur ✔ Sesuai untuk kegunaan wanita & lelaki PALING PENTING SET INI TANPA PENGELUPASAN! ________________________ Cara Penggunaan Set Kefira Skincare: Sabun pencuci muka Pemakaian secara 2x sehari (siang & malam). . Repairing Cream Sapukan nipis repairing cream secara rata keseluruh wajah. Boleh digunakan siang & malam. Sapukan lebih byk cream pada kawasan bermasalah seperti jerawat, jeragat & parut. Selepas menggunakan repairing cream, anda boleh memakai makeup seperti biasa. - #kefir a #kefir askincare #kefir #skincare #setkecantikan #beauty #unleashyourbeauty #kulitputihgebu #kulitcantik #mulus #cerah #glowing #bebasjerawat #jeragat #awetmuda #antipenuaan #menghilangkan #gelapbawahmata #cengkungmata #bebasbahankimia #registerkkm #selamatdigunakan #tanpapengelupasan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #truestedseller #offerprice

    0
  • . Tidur lebih lena. Tiada lagi masalah gatal2 belakang badan dan tapak tangan KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB Membantu menghaluskan kulit. Membantu memudarkan parut di badan. Membantu mengatasi masalah selulit. Menghilangkan stretchmark. mengurangkan parut melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki Menghilangkan bau badan Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. Boleh menghilangkan daki Buang sel kulit mati Cantikkan kulit - ada vitamin c Cerahkan kulit Lembapkan kulit Bau wangi . Ingin memiliki kulit yang cantik dan selembut bayi . WhatsApp 017-3538924 laju2 untuk dapatkan promosi jimat RM10 #darinashowerscrubbody #darinashowerscrub #showerscrub palingbest #showerscrub #showerscrub malaysia #showerscrub murah #sentalsentaldahcantik #sentaldaki #kulitputih gebu #kulitputih #putihgebu #stretchmark #daki #selulit #wangi #parut #lembut #kekasihpaksarela

    0
  • #repost @draidilazry with @get_repost ・・・ Let the Captions do the Talking. . If u still searching for THE BEST SKIN SUPPLEMENTS with the taste just like a Chewable Candy , just order #royalglow skinsupplement right away. . Wanna have WHITER SKIN ? ZERO PIMPLES? BEAUTIFUL FLAWLESS SKIN without the help of a make-up??? Then #royalglow is your answer. . Formulated by certified Aesthetic Dr who owns a MULTIPLE AWARD WINNING AESTHETIC CLINIC & MEDISPAS all over MALAYSIA. A Premium Brand yet Affordable in prices. . WA 8769774 . #flawlessispriceless #kingofAesthetics #wecreateothersimmitate #AestheticTrendSetterInMalaysia #AestheticGameChanger #multipleawardwinningclinic #vitaminc #gluta #cabincrew #kulitputihgebu

    0
  • Sponsored ads

  • Assalamualaikum.. lama ana xbrsiaran kan?? hihi.. sibuk sikit.. ni ana nk share feedback nih.. produk yg sgt berkesan dan tak mahal pn harga mampu milik uolss...dan TIADA BAHAN KIMIA.. di ulangi TIADA BAHAN KIMIA . Feedback yg superbbb kebabommm.. dh beribu feedbck kami dapat. . Nak tahu lebih lanjut DM atau wasap 01117931609 . #nassyaherabeauty#whiterichsyaherabeauty #luxurygoldsyaherabeauty #aensyahera #teamsyaherabeauty #kulitputihgebu #cantikdalamancantikluaran

    0
  • @Regranned from @draidilazry - Let the Captions do the Talking. . If u still searching for THE BEST SKIN SUPPLEMENTS with the taste just like a Chewable Candy, just order @royalglowbyidealyst right away . Wanna have WHITER SKIN ? ZERO PIMPLES? BEAUTIFUL FLAWLESS SKIN without the help of a make-up??? Then #royalglow is your answer. . Formulated by certified Aesthetic Doctor who owns a MULTIPLE AWARD WINNING AESTHETIC CLINIC & MEDISPAS all over MALAYSIA. A Premium Brand yet Affordable in prices. . RM 180 per bottle (60 chewable tablets) . #testimoniroyalglow #flawlessispriceless #kingofAesthetics #wecreateothersimmitate #AestheticTrendSetterInMalaysia #AestheticGameChanger #multipleawardwinningclinic #vitaminc #gluta #cabincrew #kulitputihgebu - #regrann

    0
  • "JERAGAT KOHO NIPIS..PARUT JERAWAT KOHO HILANG" . Tudia bukti keberkesanan #Diamondskincare yang boleh membantu menyelesaikan masalah kulit muka terutamanya masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead . Jom cuba Diamond Skincare . HARGA 1 SET: RM227 SM | RM242 SS . WhatsApps Sara +60135010952 untuk pertanyaan dan order.

    2
  • . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS Digalakkan grab 2botol BW utk konsisten RM128SM/ RM131SS. . Akak tak boleh simpan good feedback nih. Harus tunjuk kat korang. Korang mana lebih berkesan kalau makan sebiji supplement tapi kesannya macam dah makan 4bji supplement pemutih? Putih seluruh badan! Keluar urat hijau, dah macam snow white. Putih kemerahan. . Senang je nak jd mcm tu. Consume Booster Whitening& Booster Whitening Premium dri Nshhaz Beauty. Konfem hasil tak mengecewakan,kalau tak,mna ada goodfeedback beribu tu siap repeat order kan? . . Whatsapp 0195618970 submit order cpt . #shhazbeauty #booster whitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetik murahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputih gebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #booster whitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

    2
  • . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS Digalakkan grab 2botol BW utk konsisten RM128SM/ RM131SS. . Akak tak boleh simpan good feedback nih. Harus tunjuk kat korang. Korang mana lebih berkesan kalau makan sebiji supplement tapi kesannya macam dah makan 4bji supplement pemutih? Putih seluruh badan! Keluar urat hijau, dah macam snow white. Putih kemerahan. . Senang je nak jd mcm tu. Consume Booster Whitening& Booster Whitening Premium dri Nshhaz Beauty. Konfem hasil tak mengecewakan,kalau tak,mna ada goodfeedback beribu tu siap repeat order kan? . . Whatsapp 0195618970 submit order cpt . #shhazbeauty #booster whitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetik murahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputih gebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #booster whitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

    1