#kakvitc

kakvitc instagram photos & videos

  • JERAWAT HILANG DLM MASA 2 MINGGU Alhamdulillah tak sia2 adik ni pilih vit c allure beauty. Kalau dlu jerawat penuh dkt pipi kiri dan kanan..skrg lenyap, licin kulit dia. Tak nak ckp bnyk ....jd tgk je gmbr bwh ni.. Dah betul2 yakin blh whtsapp kakmai +60199131006 utk order & dptkan guide 5 lg cara nk consume vitamin c dgn berkesan #kakvitc #vitamincviral #promosiharimalaysia

    2
  • Special hari ni yang done payment Korang WAJIB dapat ni dari kakmai . . FREE botol air DAN brush make up . Boleh pilih Set Kombo A atau Set Kombo B yg menjadi pilihan hati. . #leaderallurebeauty #allurebeautystar

    1
  • - Dulu terseksa. Sekarang gembira. Period tak teratur sangat merunsingkan kaum Hawa terutama yang merancang untuk mengandung . Jadi jaga dari muda ni la kan. Macam adik ni, sejak amal Vitamin C Allure Beauty period pun teratur. Tiada pening sakit masa period dah! . Additional kulit pun makin cerah, jerawat pemusnah keyakinan diri pun kurang! . Awak ada masalah sama? Jom whatsapp Anati. Tekan link biru di bio @stokis_allurebeauty_terengganu Sepantasnya kakmai reply. 019-9131006 . #leaderallurebeauty #allurebeautystar

    5
  • Sponsored ads

  • Kecantikan sebenar bermula dari dalaman. . Bila dalaman kita bersih, kita makan apa apa supplement pun cepat berkesan dan skin kita automatik jadi cantik. . Sekian #tipskecantikan dari ira hehe. Nak order vitamin c boleh watsap 011-17850627 . #kakvitc #stokisallurebeautydaerahkualaterengganu #vitamincviral #kulitsihatcantik #glowingskin #flawless #supplements #jerawat #jeragat #uitm #freepostage #kulitputihgebu #ibuhamil #ibuberpantang #ibumenyusu #babyvitaminc #sayajualproduk #vitamincviral #produkecantikan #produkterbaik #produkviral #naturalbeauty #bussinesswoman #trustedseller

    2
  • Wajib minum vitamin c kalau korang nak ada "confidence" . hehe . tengok macam akak ni cantik je kulit lepas minum vitamin c dengan konsisten. sebelum ni memang muka ada jerawat walaupun tak banyak . . Lepas consume vitc...muka nmpk licin dan flawless..cer zoom dkt2.... hmm kot la tak percaya kan . haha . . Sapa nak cuba boleh whatsapp ya.. K.ida'S akan respond sepantas mungkin ! . www.wasap.my/60125583450 . #kakvitc #vitamincviral #allurebeautystar - #regrann

    0
  • #tipskecantikan hari ni guna barang dapur je. . Kalau ada masa free boleh buat dekat rumah ok . Kalau korang malas sangat, tapi nak dapat kulit glowing amalkan 1 sachet vitamin c sehari ok. . #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipskulitglowing

    2
  • - FRESHIE FACIAL WASH ni memang di cipta khas untuk atasi masalah kulit berminyak dan jerawat. . Jadi tak perlu risau lagi lepas ni oke. . Untuk order boleh watsap 019-9131006 . #sayajualsabunmuka #sabunmukaterbaik #sayajualproduk #produkecantikan

    3
  • Sponsored ads

  • 3 KEBAIKAN VITAMIN E UNTUK KULIT 1)Membantu kulit kelihatan lebih muda -Vitamin E adalah sejenis antioksidan yang melawan radikal bebas. Proses penuaan menjadi lebih pantas apabila sel kulit kita diserang oleh radikal bebas seperti radiasi ion daripada gadget, asap-asap kenderaan, asap-asap kilang, sinar UV dan daripada asap rokok. Apabila serangan radikal bebas dapat di tangkis dan dikurangkan, maka proses penuaan akan dilambatkan. . 2)Membantu mencerahkan kulit -Vitamin E membantu penghasilan sel baru yang lebih sihat dan mampu melawan pigmentasi, perubahan warna kepada kulit dan tona kulit tidak sekata. . 3)Memudarkan dan menghilangkan jeragat -Jeragat selalu terjadi kepada mereka yang telah meningkat usianya kerana faktor usia, serangan radikal bebas dari pencemaran dan pemakanan dan fungsi hati yang kurang baik. Vitamin E akan melawan serangan radikal bebas dan mengurangkan jeragat. Apabila vitamin E disapukan kepada jeragat, ia akan melembabkan membran sel dan menggalakkan penghasilan sel baru yang jauh lebih sihat. . . Dalam bedak mya pun mengandungi vitamin e tau ! . #kakvitc #leaderallurebeauty #allurebeautystar

    3
  • Alhamdulillah another positive feedback! Fresh from the oven! Paling latest! Hehe seronoknya la dua hari ni berturut-turut dpt feedback bergambar dari customer allure beauty. . Dulu adik ni klau naik jerawat jenis yg merah dn sakit smpai nak sentuh pun takut. Blh tgk skin dia yg sblm tu mmg ad bnyk timbul2 jerawatnya. Hmm klau 1 pn sakit dia ya amat..cuba korang byg klau bnyk? Sakit wey . Tpi alhamdulillah adik ni yakin dgn allure beauty peneraju produk berasaskan vitamin c, trus dia grab set combo vitamin c, sabun freshie & day cream. . Hasilnya..jerawat kecut dlm mse 2-3 hari korang pn blh tgk skin dia skrg dah xd timbul2 jerawat anddd yg paling best sgt2 jerawat sblm tu tak tggl parut pn! . Jd kakmai mmg suggest sgt2 kpd yg ada mslh sama utk ikhtiar dgn produk allure beauty insyaAllah korang xkn kecewa. Skrg beli combo ad diskaun best tau..blh whtsapp Kakmai utk info lnjut k. Atau klik je www.wasap.my/60199131006 utk reply sepantas kilat #leaderallurebeauty #allurebeauty

    3
  • DULU MACAM MAK CIK, SEKARANG MOMMY DAH GOJESS! Auwww!!! . Hehe, caption bg sentap sikit pagi2 ni.. Nak bgtw kat semua yg mak cik pun pentingkan penampilan tau dan kalau dulu dgn kulit kusamnya, berminyak nya, x berseri, tapi sekarang cuba tenung lama2 feedback selepas amalkan pengambilan Vitamin C, haaa blh jatuh cinta tau.. . Yg muda mudi tu x teringin ke nak jaga kulit, jaga badan jaga kesihatan dri awal2 ni.. Vitamin C kan memang penting utk badan kita, kalau jenis kurang mkn sayur kurang makan buah buahan tu, ambik la vitamin c asli yg dri allure beauty ni.. Mudah dn simple sj, kemam terus minum air byk, setel! . Utk yg berminat nak dptkan produk allure beauty yg tgh ada PROMOSI YES sekarang ni, whtsapp HOTLINE k.ida'S di talian +60125583450 sekarang . #allurebeautystar #kakvitc - #regrann #sisbeautyhealth

    0
  • Kakmai nk keluar g cod vitc & Mya tghr ni. Hanya apply Mya Pinkish Compact Powder sebagai ganti foundation, calit lipstik, eyeliner & maskara je....Hujan plak...semoga rezeki kakmai selebat hujan yg turun ni. Bismillahirrahmanirrahim . #leaderallurebeauty #allurebeauty

    4
  • "MUKA BERLUBANG ANGKARA JERAWAT BATU" TAPI . HANYA CONSUME SATU SACHET SEHARI VITC ALLURE BEAUTY DAN KESANNYA PUAS HATI SANGATTTTT . . yang penting sabar dan konsisten. . Utk info lnjut blh whtsapp Kakmai di http://www.wasap.my/60199131006 #leaderallurebeauty #vitamincviral #allurebeauty

    6
  • Sponsored ads

  • Jom amalkn vitamin c + madu sebelum sarapan.. Senang daa Xpayah nk beli & perah lemon bagai.. hanya koyak 1sachet then blh campur dgn ape2 jus yg korang suka.. . . #leaderallurebeauty #produkterlaris

    3
  • Cantikkan kaler2 tu. Pink ada, purple ade...biru pun ada jgk. Stok fresh2 lagi ni..Alhamdulillah sgttttt permulaan 2018 yg ohsem . #leaderallurebeauty

    5
  • Alhamdulillah ada senyum ptg ni tgk feedback WOW ni. Mana tak nya...tak sampai seminggu lgi consume #vitcallurebeauty & pkai sabun #freshiefacialwash kesan breakout akibat salah pkai skincare dah pulih! Smpai customer sendiri pn xpercaya tkjut tgk jrwat truk blh hilang! . Siapa yg ada mslh kulit muka breakout akibat salah pakai skincare & dh xtahu nak cuba produk mana satu? Pm Kakmai skrg di +60199131006 kakmai bongkar rahsia dpt skin mcm customer ni. . Mlas save no..klik je www.wasap.my/60199131006 skrg . #leaderallurebeauty #vitamincviral #allurebeauty

    4
  • Setiap produk ada kelebihan yang tersendiri. Betul tak ? . kalau takde kelebihan takkan orang nak jual kan . Macam sabun freshie pun mestilah ada KELEBIHAN kan . nahhh baca !!! . MENCEGAH dan MENGHALANG wajah dari JERAWAT dan KEGATALAN kulit wajah sehingga menjadi MERAH . MENCERAHKAN kulit serta MEMBUANG sel kulit mati tanpa PENGELUPASAN yang kasar . MERATAKAN warna kulit wajah dan menampakkan kulit SIHAT dan GLOWING . MEMBUKA liang pori yang tersumbat dan MENGHAPUSKAN bakteria jerawat serta MENUTUP semula liang pori . #kakvitc #vitamincviral #allurebeautystar

    4
  • Wajib minum vitamin c kalau korang nak ada "confidence" . hehe . tengok macam akak ni cantik je kulit lepas minum vitamin c dengan konsisten. sebelum ni memang muka ada jerawat walaupun tak banyak . . Lepas consume vitc...muka nmpk licin dan flawless..cer zoom dkt2.... hmm kot la tak percaya kan . haha . . Sapa nak cuba boleh whatsapp k.ida'S ye .k. ida'S akan respond sepantas mungkin ! . . #kakvitc #vitamincviral #allurebeautystar - #regrann

    0
  • Sponsored ads

  • @Regranned from @stokis_allurebeauty_terengganu - Wajib minum vitamin c kalau korang nak ada "confidence" . hehe . tengok macam akak ni cantik je kulit lepas minum vitamin c dengan konsisten. sebelum ni memang muka ada jerawat walaupun tak banyak . . Lepas consume vitc...muka nmpk licin dan flawless..cer zoom dkt2.... hmm kot la tak percaya kan . haha . . Sapa nak cuba boleh whatsapp ye . Sis akan respond sepantas mungkin ! . Order www.wasap.my/60124948983 . #kakvitc #vitamincviral #allurebeautystar - #regrann

    0
  • Wajib minum vitamin c kalau korang nak ada "confidence" . hehe . tengok macam akak ni cantik je kulit lepas minum vitamin c dengan konsisten. sebelum ni memang muka ada jerawat walaupun tak banyak . . Lepas consume vitc...muka nmpk licin dan flawless..cer zoom dkt2.... hmm kot la tak percaya kan . haha . . Sapa nak cuba boleh whatsapp kakmai ye . Kakmai akan respond sepantas mungkin ! . . #kakvitc #vitamincviral #allurebeautystar

    3
  • Kenapa nama full bedak mya " mya pinkish compact powder" ? . Sebab bedak mya ni boleh bagi effect natural pinkish dan glowing. Haa gitu . kan ada pinkish2 tu . lagi syok boleh keringkan jerawat sebab ada vit c dan e dalam bedak mya ni . Bedak ni la yg kakmai pkai tiap2 hari kalau malas nk pkai foundation bagai . Td masa g pejabat pos ade org tegur mlm lain, siang lagi nmpk muda apa rahsia, Boleh share? Asmida Abizaid ni la rahsianya selain konsisten consume vitc #allurebeauty . #kakvitc #vitamincviral #allurebeauty star

    3