#fazura

fazura instagram photos & videos

  • Kombinasi 2 dalam 1 Beauty Booster untuk Flawless Complexion dan Detox PRO untuk dapat berat badan yang ideal! . BEAUTY BOOSTER : Mencerahkan kulit. Meremajakan kulit secara semulajadi. Menghilangkan jerawat. Memudarkan parut. . DETOX PRO : Membuang toksin dalam badan. Mendapatkan berat badan yang ideal. Meningkatkan stamina dan tenaga. Membaik pulih sistem penghadaman. . HARGA 1 SET BEAUTY BOOSTER & DETOX PRO . ✅RM 99 Semenanjung Malaysia ✅RM 105 Sabah/Sarawak FREE POSTAGE FREE CUTE GIFT BUY 2 FREE EXCLUSIVE MEMO WATER BOTTLE . . COD : Petaling Jaya ( Taman Maju Jaya, Taman Medan, Sri Manja, Taman Datuk Harun, PJCC, Sunway, Bangsar, UM, PPUM, OUG, Klang Lama, Kampung Lindungan, Pantai Dalam ) . Whatsapp siti +60139458332 atau click link di bio utk fast reply.. . . #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #sayajual #sayajual trudolly #bazarpaknil produkkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantik dansihat #cantik semulajadi #cantik semulajadi#trudolly petalingjaya#trudolly tamanmedan#trudolly datoharun#trudolly srimanja#trudolly sunway #trudolly klsentral #trudolly kl #trudolly bangsar #trudolly pantaidalam

    0
  • Ramai tanya sis, #vdolly ni untuk apa pulak sis? Sama ke dengan #trudolly ? - Haa, mesti semua ramai tertanya tanya kan, #vdolly ni apa pulak? - Hehe, #vdolly ini ialah #jamumoden masa kini yang datang dalam bentuk tablet untuk para gadis & juga para wanita wanita di luar sana tau. - Dalam bentuk tablet yang seakan candy yang boleh dikunyah @ isap sahaja dan masih dapat khasiat untuk setiap bahan yang terkandung dalam #vdolly tu. - Kalau #trudolly untuk cantik & sihat, manakala #vdolly pula ialah untuk kecantikkan dalaman para wanita. Bukan sahaja untuk wanita yang sudah berkahwin, malah untuk para gadis juga di galakkan amalkan #vdolly ni tau. - Antara 5 kesan positive #vdolly ini ialah:- Membantu masalah sengugut dan keputihan Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita Menghilangkan masalah Miss V berbau Merawat masalah haid tidak teratur Sesiapa yang ada masalah seperti di atas ini, jangan malu segan boleh contac sis sekarang dan jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly . - Haaa, so tunggu apa lagi? Jom jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly sebelum stock habis licin sampai gigit jari ha. Siapa cepat dia dapat tauuu. - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 016-3374254 #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #sayajual #sayajual trudolly #bazarpaknil produkkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantik dansihat #cantik semulajadi #cantik semulajadi #trudolly klsentral #trudolly kl #trudolly bangsar #trudolly pantaidalam #trudolly masjidjamek #trudolly timesquare #trudolly kualalumpur #trudolly nusentral #trudolly malaysia #trudolly byfazura #kekasihpaksarela #bazarpaknil kosmetik

    0
  • BLACKHEAD Vs WHITEHEAD . . 1. Blackhead atau komedo paling biasa dijumpai di zon T iaitu pada bahagian dahi, hidung, dan kawasan dagu. . . 2. Ianya kelihatan seperti bintik hitam atau titik hitam kecil yang terbentuk ketika sel sel kulit mati, minyak dan kotoran, menyumbat pori pori pada kulit dan melalui pengoksidaan. . 3. Whitehead pula adalah komedo yang tertutup. Ini bermakna bahawa liang pori itu disekat sepenuhnya dan udara tidak boleh memasuki folikel yang tersumbat. Ia berwarna putih atau kadang-kadang kekuningan. Whitehead boleh cenderung menjadi lebih besar, lebih bengkak dan sedikit sensitif daripada blackheads. . . 4) Apakah rawatan yang sesuai? . . Rawatan untuk blackhead dan whitehead biasanya memerlukan produk yang mengandungi benzoyl peroksida, sulfur, resorcinol, asid salisilik atau asid laktik sebagai bahan aktif. Semua ini adalah agen untuk mengering yang menyembuhkan cela dengan menghilangkan sel sel kulit mati serta minyak di kawasan bermasalah. . . Contoh produk yang boleh anda dapatkan di farmasi ialah : . . ️CLEAN & CLEAR Dual Action Moisturiser with Salycilic acid. . . ️HADA LABO Deep Clean & Blemish Control Face Wash. . . ️AIKEN Tea Tree Facial Wash . 5. Namun begitu, jika masalah anda bertambah teruk, adalah lebih baik untuk terus berjumpa pakar yang boleh memberikan rawatan yang lebih tepat. . 6. Sebenarnya, kunci utama untuk menyingkirkan blackhead atau whitehead ialah dgn menjaga kebersihan kulit. . . 7. Mohon jangan dikorek dengan kuku. Atau dengan besi pengorek jika anda tidak mahir menggunakannya. Dikhuatiri kulit akan luka dan membuatkan liang pori anda ternganga lebih besar. . . Pasti sakit kan bila nak keluarkan benda alah tu. Eh.. kalau ada mesin penyedut tu pun best jugak noh? . . Nak Try MESIN BLACKHEAD REMOVER ? . . WHATSAPP 014-2346431

    1
  • Sponsored ads

  • Sebotol  Vdolly mengandungi 30 biji, hanya kunyah kunyah 1-2 biji setiap hari. - Pastikan minum air kosong 2-3 liter dalam sehari.  Kesan #vdolly ini dapat dirasai oleh encik suami selepas 5 hari pengambilan - Vdolly ini Cuma berharga RM59 dan PRE ORDER dibuka sekarang. Once stock sampai kita terus pos.  jom jadi antara yang terawal yang merasai sendiri kesan hebat #vdolly ini PERINGATAN PENTING: Oleh kerana Vdolly mengandungi bahan daripada SHATAVARI yang bersifat untuk meningkatkan hormon, ia TIDAK BOLEH diambil sekiranya:- Sedang datang bulan Sedang hamil Menghidap penyakit yang serius (sila rujuk dari doctor @ pakar anda) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #vdolly #vdolly byfazura #vdolly kl #vdolly cheras #vdolly ampang #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #fattzura #jamumoden #jamumalaysia #malaypretty

    0
  • Sebotol  Vdolly mengandungi 30 biji, hanya kunyah kunyah 1-2 biji setiap hari. - Pastikan minum air kosong 2-3 liter dalam sehari.  Kesan #vdolly ini dapat dirasai oleh encik suami selepas 5 hari pengambilan - Vdolly ini Cuma berharga RM59 dan PRE ORDER dibuka sekarang. Once stock sampai kita terus pos.  jom jadi antara yang terawal yang merasai sendiri kesan hebat #vdolly ini PERINGATAN PENTING: Oleh kerana Vdolly mengandungi bahan daripada SHATAVARI yang bersifat untuk meningkatkan hormon, ia TIDAK BOLEH diambil sekiranya:- Sedang datang bulan Sedang hamil Menghidap penyakit yang serius (sila rujuk dari doctor @ pakar anda) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #vdolly #vdolly byfazura #vdolly kl #vdolly cheras #vdolly ampang #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #fattzura #jamumoden #jamumalaysia #malaypretty

    0
  • Sebotol  Vdolly mengandungi 30 biji, hanya kunyah kunyah 1-2 biji setiap hari. - Pastikan minum air kosong 2-3 liter dalam sehari.  Kesan #vdolly ini dapat dirasai oleh encik suami selepas 5 hari pengambilan - Vdolly ini Cuma berharga RM59 dan PRE ORDER dibuka sekarang. Once stock sampai kita terus pos.  jom jadi antara yang terawal yang merasai sendiri kesan hebat #vdolly ini PERINGATAN PENTING: Oleh kerana Vdolly mengandungi bahan daripada SHATAVARI yang bersifat untuk meningkatkan hormon, ia TIDAK BOLEH diambil sekiranya:- Sedang datang bulan Sedang hamil Menghidap penyakit yang serius (sila rujuk dari doctor @ pakar anda) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #vdolly #vdolly byfazura #vdolly kl #vdolly cheras #vdolly ampang #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #fattzura #jamumoden #jamumalaysia #malaypretty

    0
  • Ramai tanya sis, #vdolly ni untuk apa pulak sis? Sama ke dengan #trudolly ? - Haa, mesti semua ramai tertanya tanya kan, #vdolly ni apa pulak? - Hehe, #vdolly ini ialah #jamumoden masa kini yang datang dalam bentuk tablet untuk para gadis & juga para wanita wanita di luar sana tau. - Dalam bentuk tablet yang seakan candy yang boleh dikunyah @ isap sahaja dan masih dapat khasiat untuk setiap bahan yang terkandung dalam #vdolly tu. - Kalau #trudolly untuk cantik & sihat, manakala #vdolly pula ialah untuk kecantikkan dalaman para wanita. Bukan sahaja untuk wanita yang sudah berkahwin, malah untuk para gadis juga di galakkan amalkan #vdolly ni tau. - Antara 5 kesan positive #vdolly ini ialah:- Membantu masalah sengugut dan keputihan Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita Menghilangkan masalah Miss V berbau Merawat masalah haid tidak teratur Sesiapa yang ada masalah seperti di atas ini, jangan malu segan boleh contac sis sekarang dan jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly . - Haaa, so tunggu apa lagi? Jom jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly sebelum stock habis licin sampai gigit jari ha. Siapa cepat dia dapat tauuu. - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 016-3374254 #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #sayajual #sayajual trudolly #bazarpaknil produkkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantik dansihat #cantik semulajadi #cantik semulajadi #trudolly klsentral #trudolly kl #trudolly bangsar #trudolly pantaidalam #trudolly masjidjamek #trudolly timesquare #trudolly kualalumpur #trudolly nusentral #trudolly malaysia #trudolly byfazura #bazarpaknil kosmetik #kekasihpaksarela

    0
  • Sponsored ads

  • Gaji rm1k masih layak Umur 22-24 masih layak Kita buat sampai lulus #hightradein #fastapproval #0deposit #discounts #freeservices #freegift !!!!! #fazura fans #perdanafazura #fazura #fazura claudia #proton perdana #proton #dreamcar #fattahamin #fazfattah #promosicny2018 #happynewyear #happychinesenewyear #keretamewah #mewah #myprotonperdana #claudia

    0
  • Ramai tanya sis, #vdolly ni untuk apa pulak sis? Sama ke dengan #trudolly ? - Haa, mesti semua ramai tertanya tanya kan, #vdolly ni apa pulak? - Hehe, #vdolly ini ialah #jamumoden masa kini yang datang dalam bentuk tablet untuk para gadis & juga para wanita wanita di luar sana tau. - Dalam bentuk tablet yang seakan candy yang boleh dikunyah @ isap sahaja dan masih dapat khasiat untuk setiap bahan yang terkandung dalam #vdolly tu. - Kalau #trudolly untuk cantik & sihat, manakala #vdolly pula ialah untuk kecantikkan dalaman para wanita. Bukan sahaja untuk wanita yang sudah berkahwin, malah untuk para gadis juga di galakkan amalkan #vdolly ni tau. - Antara 5 kesan positive #vdolly ini ialah:- Membantu masalah sengugut dan keputihan Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita Menghilangkan masalah Miss V berbau Merawat masalah haid tidak teratur Sesiapa yang ada masalah seperti di atas ini, jangan malu segan boleh contac sis sekarang dan jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly . - Haaa, so tunggu apa lagi? Jom jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly sebelum stock habis licin sampai gigit jari ha. Siapa cepat dia dapat tauuu. - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 016-3374254 #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #sayajual #sayajual trudolly #bazarpaknil produkkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantik dansihat #cantik semulajadi #cantik semulajadi #trudolly klsentral #trudolly kl #trudolly bangsar #trudolly pantaidalam #trudolly masjidjamek #trudolly timesquare #trudolly kualalumpur #trudolly nusentral #trudolly malaysia #trudolly byfazura #kekasihpaksarela #bazarpaknil kosmetik

    0
  • Apa yang best sangat ttg Loofah Body Cleanser ni? Badan rasa fresh sepanjang hari sbb dia kaya dgn antioxidant-rich extracts of bunga markissa dan lotus biru yg exotic,yang membantu meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas. Lagi2 if uols jenis yg cepat berpeluh or badan cepat berbau, mandi guna ni setiap hari akan bantu utk control bau peluh tu. Loofah Body Cleanser ni sesuai untuk kegunaan harian. Antara bahan yg diadun sekali dalam formula Loofah ni adalah adunan botani penghalus kulit seperti serat loofah, serbuk buluh dengan khasiat mineral dan biji kiwi untuk mengaktif dan menyegarkan kulit. Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser dirumus dengan serat loofah asli untuk menanggalkan kotoran pada kulit dan mengembalikan seri semula jadi kulit anda. Kompleks pengelupasan ini sangat lembut untuk kegunaan harian bagi menyerlahkan kehalusan dan kesegaran kulit. Whatsapp www.wasap.my/60193759520 #teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hotfm #erafm #hitfm #jomheboh #cctv #hlive #utmskudai #uthm #uitm #uum #um #ukm #meletop #cctv #motifviral

    0
  • SIAPA JE YANG BOLEH MAKAN VDOLLY NI 🤔? - Kalau korang nak tahu, ini ialah golongan yang boleh mengamalkan #vdolly - Wanita berkawin Anak dara ‍‍‍Wanita berpantang Wanita yang menyusukan bayi - Cara pengambilan: Ambil 1 atau 2 biji Vdolly pada waktu pagi sebelum sarapan. untuk kesan yang maksima, minum 2-3 liter air masak setiap hari - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #vdolly #vdolly byfazura #vdolly kl #vdolly cheras #vdolly ampang #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #jamumoden #jamumalaysia #dariwanitauntukwanita #malaypretty

    0
  • SIAPA JE YANG BOLEH MAKAN VDOLLY NI 🤔? - Kalau korang nak tahu, ini ialah golongan yang boleh mengamalkan #vdolly - Wanita berkawin Anak dara ‍‍‍Wanita berpantang Wanita yang menyusukan bayi - Cara pengambilan: Ambil 1 atau 2 biji Vdolly pada waktu pagi sebelum sarapan. untuk kesan yang maksima, minum 2-3 liter air masak setiap hari - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #vdolly #vdolly byfazura #vdolly kl #vdolly cheras #vdolly ampang #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #jamumoden #jamumalaysia #dariwanitauntukwanita #malaypretty

    1
  • Sponsored ads

  • SIAPA JE YANG BOLEH MAKAN VDOLLY NI 🤔? - Kalau korang nak tahu, ini ialah golongan yang boleh mengamalkan #vdolly - Wanita berkawin Anak dara ‍‍‍Wanita berpantang Wanita yang menyusukan bayi - Cara pengambilan: Ambil 1 atau 2 biji Vdolly pada waktu pagi sebelum sarapan. untuk kesan yang maksima, minum 2-3 liter air masak setiap hari - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #vdolly #vdolly byfazura #vdolly kl #vdolly cheras #vdolly ampang #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #jamumoden #jamumalaysia #dariwanitauntukwanita #malaypretty

    0
  • KANDUNGAN DAN FUNGSI DIANZ VITAMIN C & E PLUS ✔ Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat ✔ Vitamin E berasaskan MAQUIBERRY untuk melembapkan kulit ✔ Kolagen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu ✔ Extra GLUTATHIONE sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan ✔ Extra ASCORBIC ACID untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh . Whatsapp 60103654717 . #dianz #diazlover #dianz halal #produkhalal #cumicumi #princedinzly #produkuntuklelakiperempuan #bajumurah #blouse #bajumoden #fattahamin #fazura #lensmurah #lensori #lensori ginal #produksahssm #produkhalal

    0
  • PERFUME SUGARBELLE FOR MEN AND WOMEN MESRA WUDHU DAN SANGAT WANGI.. JIMAT DAN MUDAH DIBAWA KEMANA SAHAJA SRS PERFUME NI WANGI GILAA.. MURAHH PULAKK TU.. RM19 EXC POSTAGE DM OR WHATSAPP (LINK ON BIO) FOR ORDER #fattahamin #fazura #neelofa #fattzura #lofattah #sitinordiana #ctdk #alifsatar #mirafilzah #wanyhasrita #tajul #bellealyahya #miaahmad #emmamaembong #aaronaziz #kamaladli #zizanrazak #nabilarazali #jannanick #risteena #bellaastillah #alifaziz #unic #snsd #amarbaharin #dsv #sugarbelle #haqiemrusli

    0
  • 5 BAHAN UTAMA VDOLLY . Shavatari : membantu utk menguatkan sistem peranakan wanita & menyembuhkan rahim wanita. . Pueraria Marifica : menganjalkan punggung & payudara. . Biji halba : merawat masalah senggugut & keputihan. . Serapat : berfungsi menegangkan tisu faraj yg longgar. . Halia : melancarkan peredaran darah 5 KESAN POSITIF VDOLLY Membantu masalah senggugut & keputihan. . Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita. . Menghilangkan masalah miss V berbau. . Merawat masalah haid yg tidak teratur. GOLONGAN YG SESUAI AMALKAN VDOLLY ❤️Wanita berkahwin. . ❤️Anak dara. . ❤️Wanita berpantang. . ❤️Wanita menyusukan bayi. CARA PENGAMBILAN . Ambil 1-2 Vdolly setiap hari sebelum sarapan, utk kesan maksima minum air kosong 2-3 liter sehari. . #vdolly #vdolly byfazura #missfazura #fazura meh dm min or wasap 01137799665 rp Trudolly.me #trudollyteambysue

    0
  • Nak tahu apa 5 bahan utama dalam #vdolly ni sampai item pre order pun dah hampir semua kena book ? - Shatavari – kalau awk semua nak tahu, shatavari dapat membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita. Sesuai untuk para ibu yang baru melahirkan baby dan juga para wanita yang sedang berusaha untuk mendapatkan baby - Pueraria Marifica – dapat menganjalkan punggung dan juga payudara. So sesiapa yang suami komplen itu kecik ini kecik tu, boleh cuba #vdolly now now - Biji Halba – merawat masalah sengugut dan keputihan. Haaa sis tahu ini adalah masalah utama @ masalah yang selalu sangat dihadapi para gadis @ yang sudah berumah tangga. Don’t worry dolly dolly semua, dengan #vdolly insyAllah masalah ni dapat di atasi. No more kotor di spender kita dan juga no more sakit yang teruk setiap kali datang bulan. - Serapat – berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar. Hahhh kita punya tag line untuk #vdolly ialah #ketatlagimemikat tauuu! Nak pikat suami? Jom cuba #vdolly nowwww - Halia – melancarkan peredaran darah. Hahh semua mesti tahu kan halia sangat bagus untuk dalaman kaum wanita tidak kira untuk bujang @sudah berkahwin. Nak telan halia mesti ada antara kita yang tak sanggup kannn? Hehe don’t worry dengan #vdolly rasa manis bau sedap. kunyah@ sahaja tau. - Haaa, so tunggu apa lagi? Jom jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly sebelum stock habis licin sampai gigit jari ha. Siapa cepat dia dapat tauuu. - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 014-293 7207 #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #sayajual #sayajual trudolly #bazarpaknil produkkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantik dansihat #cantik semulajadi #cantik semulajadi #trudolly klsentral #trudolly kl #trudolly bangsar #trudolly pantaidalam #trudolly masjidjamek #trudolly timesquare #trudolly kualalumpur #trudolly nusentral #trudolly malaysia #trudolly byfazura

    2
  • Sponsored ads

  • Ramai tanya sis, #vdolly ni untuk apa pulak sis? Sama ke dengan #trudolly ? - Haa, mesti semua ramai tertanya tanya kan, #vdolly ni apa pulak? - Hehe, #vdolly ini ialah #jamumoden masa kini yang datang dalam bentuk tablet untuk para gadis & juga para wanita wanita di luar sana tau. - Dalam bentuk tablet yang seakan candy yang boleh dikunyah @ isap sahaja dan masih dapat khasiat untuk setiap bahan yang terkandung dalam #vdolly tu. - Kalau #trudolly untuk cantik & sihat, manakala #vdolly pula ialah untuk kecantikkan dalaman para wanita. Bukan sahaja untuk wanita yang sudah berkahwin, malah untuk para gadis juga di galakkan amalkan #vdolly ni tau. - Antara 5 kesan positive #vdolly ini ialah:- Membantu masalah sengugut dan keputihan Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita Menghilangkan masalah Miss V berbau Merawat masalah haid tidak teratur Sesiapa yang ada masalah seperti di atas ini, jangan malu segan boleh contac sis sekarang dan jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly . - Haaa, so tunggu apa lagi? Jom jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly sebelum stock habis licin sampai gigit jari ha. Siapa cepat dia dapat tauuu. - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #trudolly kl #trudolly cheras #trudolly ampang #vdolly #vdolly kl #vdolly ampang #vdolly cheras #fattzura #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #skincaremalaysia #malaypretty

    0
  • Ramai tanya sis, #vdolly ni untuk apa pulak sis? Sama ke dengan #trudolly ? - Haa, mesti semua ramai tertanya tanya kan, #vdolly ni apa pulak? - Hehe, #vdolly ini ialah #jamumoden masa kini yang datang dalam bentuk tablet untuk para gadis & juga para wanita wanita di luar sana tau. - Dalam bentuk tablet yang seakan candy yang boleh dikunyah @ isap sahaja dan masih dapat khasiat untuk setiap bahan yang terkandung dalam #vdolly tu. - Kalau #trudolly untuk cantik & sihat, manakala #vdolly pula ialah untuk kecantikkan dalaman para wanita. Bukan sahaja untuk wanita yang sudah berkahwin, malah untuk para gadis juga di galakkan amalkan #vdolly ni tau. - Antara 5 kesan positive #vdolly ini ialah:- Membantu masalah sengugut dan keputihan Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita Menghilangkan masalah Miss V berbau Merawat masalah haid tidak teratur Sesiapa yang ada masalah seperti di atas ini, jangan malu segan boleh contac sis sekarang dan jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly . - Haaa, so tunggu apa lagi? Jom jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly sebelum stock habis licin sampai gigit jari ha. Siapa cepat dia dapat tauuu. - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #trudolly kl #trudolly cheras #trudolly ampang #vdolly #vdolly kl #vdolly ampang #vdolly cheras #fattzura #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #skincaremalaysia #malaypretty

    0
  • Ramai tanya sis, #vdolly ni untuk apa pulak sis? Sama ke dengan #trudolly ? - Haa, mesti semua ramai tertanya tanya kan, #vdolly ni apa pulak? - Hehe, #vdolly ini ialah #jamumoden masa kini yang datang dalam bentuk tablet untuk para gadis & juga para wanita wanita di luar sana tau. - Dalam bentuk tablet yang seakan candy yang boleh dikunyah @ isap sahaja dan masih dapat khasiat untuk setiap bahan yang terkandung dalam #vdolly tu. - Kalau #trudolly untuk cantik & sihat, manakala #vdolly pula ialah untuk kecantikkan dalaman para wanita. Bukan sahaja untuk wanita yang sudah berkahwin, malah untuk para gadis juga di galakkan amalkan #vdolly ni tau. - Antara 5 kesan positive #vdolly ini ialah:- Membantu masalah sengugut dan keputihan Mengetatkan dan menyuburkan rahim wanita Menghilangkan masalah Miss V berbau Merawat masalah haid tidak teratur Sesiapa yang ada masalah seperti di atas ini, jangan malu segan boleh contac sis sekarang dan jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly . - Haaa, so tunggu apa lagi? Jom jadi antara yang terawal untuk dapatkan #vdolly sebelum stock habis licin sampai gigit jari ha. Siapa cepat dia dapat tauuu. - Harga berapa? RM59 ONLY! ( POSTAGE ADD RM7SM OR RM11SS) - p/s: kalau beli dengan #trudolly sis bagi free postage tauuuu - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 011-2679 4524 #sisrenabeautystore #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudolly byfazura #trudolly kl #trudolly cheras #trudolly ampang #vdolly #vdolly kl #vdolly ampang #vdolly cheras #fattzura #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #skincaremalaysia #malaypretty

    0