#ainaaserum

ainaaserum instagram photos & videos

  • Ok guys, aina dah pergi lab and serum ni dah buat R&D (Research & Development). . InshaAllah serum ni selamat digunakan + it contains natural ingredients. . Sesiapa yg mau order Ainaa Serum boleh contact syiqin di +60143566963 (WhatsApp) . #nsabeauty #nsabeauty official #nsabeauty serum #ainaaserum #nsabeauty agent #nsabeauty sabah #nsabeauty kotakinabalu #nsasuperstar #sabah #kotakinabalu #sarawak #labuan #indonesia #brunei #singapore

    0
  • *AINAA SERUM by Syafiqah Aina* Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_ #nsabeauty #nsabeauty serum #nsabeauty official #nsabeauty selangor #nsateamnellysa #serum #serum malaysia #skincare malaysia #skincare #ainaaserum #ainaaserum selangor #nsabeauty banting #nsabeauty putrajaya #nsabeauty klang

    0
  • ❤️ Assalamualaikum.. . Alhamdulillah.. Sebelum produk dilancarkan Produk AINAA SERUM ni telah diluluskan oleh Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia . . Produk berkualiti . bertaraf gmp . dijamin selamat digunakan, bebas bahan yang membahayakan . bahan yang digunakan bahan semulajadi dan halal dipakai . . AINAA SERUM, berasaskan Aloe Vera, Timun, dan lavender. Bahan semulajadi yang sangat bagus untuk penjagaan kulit wajah. . . Sebotol RM65 Postage RM8sm | RM12ss . . Untuk sebarang pertanyaan, boleh whatsapp 010 4686792/ click link di bio . . #nsabeauty #nsabeauty serum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #fabulousnsa #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserum feedback #nsabeauty feedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #ainaaserum #nsarangersteam

    0
  • Sponsored ads

  • Assalamualaikum, haa tengok ladyboss kita dah buat lab visit ️ . Kepada orang orang yang asyik mengata pasal produk dia cukup cukup lah bahan nak menjatuhkan rezeki orang. Kalau rasa ragu ragu tak payah beli and siapa yang berfikir dari sudut yang lain and percaya produk ni boleh purchase. Haters never stop talking and always find a way to take people down. Why produk yang lain korang takde nak cari sampai lubang cacing? . Dia ada testomi sebab mestilah dia dah plan produk tu lama and try test utk tahu result then bila dah menjadi barulah perkenalkan, takkan terus nak release kan ? And dia ada sebab kenapa nak rahsia kan kenapa baru sekarang cakap pasal serum ni. Maybe dia nak tarik customer untuk tahu apa produk dia pakai, sambutan dia banyak mana kan. Bila orang dah tahu mestilah nak beli yedak? . This is all marketing, bukan senang nak mula sesuatu bisnes. Banyak planning nk kena buat. . So sesiapa nak order boleh order sebab dah ready stock Khamis kita akan mula post and cod Dm/whatsapp click je link dekat bio ok ️ #nsabeautykuantan #nsabeautyserum #nsabeautyjengka #nsabeautyuitmjengka #ainaaserum #nsabeautybysyafiqahaina #nsateamakma #teamnsakuantan

    0
  • Salam Maghrib . Kebanyakkan di antara kita menghadapi masalah skin macamni. . Kenapa kita nak guna lagi produk yang bermerkuri buat kulit kita lagi rosak? . Dengan hanya sebotol Ainaa Serum, semua masalah skin boleh dirawat. Tak perlu la membazir duit beli banyak jenis item nak tepek dekat muka. Apa hasilnya? . "Love Your Skin, You Are Beautiful" . #nsabeautybangi #nsabeautyputrajaya #nsabeautykajang #nsabeautysemenyih #nsabeautyserikembangan #serumbysyafiqahaina #ainaaserum #feedbackserumainaa #malaysia #assalamualaikum #serummurah #serumbangi #mencaridropship #sideincomemalaysia #dropshipdiperlukan

    1
  • Salam Maghrib . Kebanyakkan di antara kita menghadapi masalah skin macamni. . Kenapa kita nak guna lagi produk yang bermerkuri buat kulit kita lagi rosak? . Dengan hanya sebotol Ainaa Serum, semua masalah skin boleh dirawat. Tak perlu la membazir duit beli banyak jenis item nak tepek dekat muka. Apa hasilnya? . "Love Your Skin, You Are Beautiful" . #nsabeautybangi #nsabeautyputrajaya #nsabeautykajang #nsabeautysemenyih #nsabeautyserikembangan #serumbysyafiqahaina #ainaaserum #feedbackserumainaa #malaysia #assalamualaikum #serummurah #serumbangi #mencaridropship #sideincomemalaysia #dropshipdiperlukan

    1
  • KORANG NAMPAK TAK PERUBAHAN YANG KETARA NI??? . . KORANG TAK EXCITED KE NAK TRY #ainaaserum ??? BARU PAKAI 3 hari JERAWAT DAH KECUT . YA ALLAH NI SEMUA REAL TESTIMONI. Seriously tak tipu . #ainaaserum ni pakai tiap kali cuci muka, pagi skali and malam skali. Korang tgk la effect dia hari yang seterus. Jgn terkejut muka glowing eh haha . Ws 0172413306 to order

    0
  • Sponsored ads

  • Soalan femes #ainaaserum : “Sis Dee, serum nii ada KKM tak eh??” . . Ada dear! Slide left untuk check our KKM number ya ️ Produk ni dijamin halal, menggunakan bahan-bahan organik dan selamat untuk digunakan. Sesuai untuk semua jenis kulit. . . Yang paling best, serum ni adalah water-based yg memberi serapan maksima pada kulit kita! . . Siapa yg belum grab #ainaaserum ni & nak dptkan dgn CEPAT boleh klik link dekat bio ya. #nsabeau #nsabeau tyofficial #nsabeau tyklang #nsabeau tysubang #nsabeau tyshahalam #nsabeau tyselangor #teamed

    0
  • Salam Maghrib . Kebanyakkan di antara kita menghadapi masalah skin macamni. . Kenapa kita nak guna lagi produk yang bermerkuri buat kulit kita lagi rosak? . Dengan hanya sebotol Ainaa Serum, semua masalah skin boleh dirawat. Tak perlu la membazir duit beli banyak jenis item nak tepek dekat muka. Apa hasilnya? . "Love Your Skin, You Are Beautiful" . #nsabeautybangi #nsabeautyputrajaya #nsabeautykajang #nsabeautysemenyih #nsabeautyserikembangan #serumbysyafiqahaina #ainaaserum #feedbackserumainaa #malaysia #assalamualaikum #serummurah #serumbangi #mencaridropship #sideincomemalaysia #dropshipdiperlukan

    2
  • Are you guys excited to receive your own ainaa serum?? . Yg masih mau order boleh terus whatsapp ja k.. or dm qila . 0178302785 . #nsasuperstar #nsabeau tysabah #nsabeau tykk #nsabeau #nsabeau tyofficial #ainaaserum #ainaaserum kk #ainaaserum labuan

    1
  • NO SIDE EFFECT ! . Sebenarnya byk lagi kebaikan AINAA SERUM ni ! Bukan yg tertera dekat gambar ni je . Kena cuba baru lah tahu penangan AINAA SERUM ni mcm mne Serum ni diformulasikan khas utk kulit bermasalah & sesuai utk semua jenis kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan sampingan ! Mmg formula yg terhebat ! . Jgn takut nak cuba, sgt2 rugi kalau tak cuba Kami sgt2 happy kalau kami dpt bantu menyelesaikan masalah kulit anda & jadikan kulit anda bersih & sihat tanpa cela . So ape lagi ? Cepat serbuuu sebelum kehabisan stock ! . #nsabeauty #nsaserum #nsabeauty official #ainaaserum #serumviral #syafiqahaina #hafizmahamad #syafiqahaina xhafizmahamad #jomchantek #jomhandsome #jomflawless #teamnsafabulous

    0
  • Tabithaa saree . Price : RM 100 Postage WM RM 7 / EM RM 11 . Material Denim Cotton Stretchable Doll cut pada baju Hidden zip at back & Sleeve Mermaid cut skirt Dihiasi lace sulam emas pada baju . Free Size muat sampai L (Label M) : . Top : Shoulder 15" Bust 35" Sleeve Length 22" Length 26" . Skirt : Waist 26"-36" Hips 36" Length 41" . Colour available : Maroon Navy Emerald Dark grey Light blue Magenta Dusty pink . To order whatsapp 0195847631 or DM only . #bajukurungladybosswear #fattzura #nursajat #faridkamil #dsiempire #lelakicantik #truedollyangels #truedollyfamily #abangnaktegur #victoriousbynh #vivyootd #fvootd #duckscarves #abangnaktegur #kekasihpaksarela #fattzura #fafacouple #mycoffeeprince #theweddingkl 2018 #theweddingkl #faridkamil #dsiempire #izhamia #faridkamil #nursajat #nursajat gold02 #abamdieya #kitabaikramaisayang #ctdkation #ainaaserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #sitizone14 #ame2018 #forgottendreamsbynh

    0
  • Sponsored ads

  • AINAA SERUM by Syafiqah Aina Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts, dan Asparagopsis Armata. . Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! . Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . Nak order??? . Dm/ Whatssap sis okay 017-6027451 . #nsabeautyserum #ainaaserum #nsateameida #syafiqahaina #cod

    0
  • Bahan2 yg selamat dlm #ainaaserum ️️ AINAA SERUM ada kelulusan KKM ya. Jadi selamat untuk digunakan . Whatsapp sis skrg 0139433678

    0
  • I’m in love . 1st batch is fully booked! serum sampai esok tapi semua dah berpunya yee~~~ . So, sebelum terlambat, better book yours now! . Whatsapp +6737207483 NOW for booking! #nsabeauty OfficialStockistBrunei #nsabeauty #nsabeauty Brunei #NSABruneiTeamRyzah #NurSyafiqahAina #ainaaserum

    0
  • Lacey cardy match dgn skrt pun cantik btw fara pn ada jual satu set harga rm130 termasuk postage. . Jimat kan? Okay nak ordet boleh whtsapp 0148519468 #sayajual #bajumurah #ukm #upm #bajubridemaidmurah #igshopsabah #igshopsarawak #hafizmahamad #ainaaserum #sayajual baju #ums #unimas #bajukurungborong

    0
  • Tengok one of Stokist NSA BEAUTY sendiri pakai AINAA SERUM dan sekarang keluar dah tak pakai mekap Ni real testimoni tau! Korang yang ada masalah kulit kusam boleh whatsapp sekarang untuk order Ainaa Serum . 0174007076 0174007076 0174007076 . AINAA SERUM 15ML RM65 (SM) RM69 (SS) . #nsabeauty #nsabeauty serum #ainaaserum #nsabeauty penang #ainaaserum penang #nsabeauty agent #nsabeauty agent penang #nsabeauty penangisland

    0
  • Sponsored ads

  • AINAA SERUM by Syafiqah Aina Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts, dan Asparagopsis Armata. . Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! . Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . Nak order??? . Dm/ Whatssap sis okay 017-6027451 . #nsabeautyserum #ainaaserum #nsateameida #syafiqahaina #cod

    0
  • Alhamdulillah stock serum now dah ready stock . Korang nak tak kulit bersih tanpa sebarang jerawat or jeragat? Whitehead or blackhead? . Korang nak cantik kena invest untuk kulit jugak. Untuk maintain cantik. Kulit tak kusam. Muka pun nampak berseri. . Semua perempuan mesti suka muka dorg dipuji cantik, bersih, flawless. Tipu la tak suka kn? . #ainaaserum ni la jawapan dia, boleh mengecutkan jerawat, memudarkan parut atau bekas2 hitam. Bahan2 #ainaaserum adalah natural plus tiada bahan kimia tau. Product #ainaaserum dah ada RND semua. So semua customer jangan risau tau. . Ws 0172413306 to order . . #naabeautyofficial #nsabeau ty #nsabeau #nsabeau tykl #nsabeau tycheras #nsabeau tyserum #nsabeau tyselangor #nsabeau tyserumbysyafiqahaina #nsabeau tyhq

    0
  • Lacey Cardy Length 24.5" Free size XS-L Color : Grey, Light Plum, Nude cream RM70 . #sayajual #bajumurah #ukm #upm #bajubridemaidmurah #igshopsabah #igshopsarawak #hafizmahamad #ainaaserum #sayajual baju #ums #unimas #bajukurungborong

    0